Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van több férfi nőgyógyás...

Miért van több férfi nőgyógyász, mint nő nőgyógyász?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 25. 22:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
31%

1.

Ha számodra unalmas, akkor miért válaszolgatsz mégis rá?

2012. ápr. 27. 09:03
 12/26 anonim ***** válasza:
28%

# 11

Csak kíváncsi vagyok, meddig fogja még ezekre a kérdésekre macerálni az elhanyagolt pöckét a kérdező.

2012. ápr. 27. 14:32
 13/26 anonim ***** válasza:
42%
2012. ápr. 27. 15:09
 14/26 anonim ***** válasza:
46%

13.

a felhasználó "egyet tehet a trollok ellen: nem „eteti” őket, azaz akkurátusan ignorálja az adott személy hozzászólásait"

Akkor most ki a troll?....

Eleve miért érezted úgy, hogy provokatív, személyed elleni támadás a kérdés? Tényleg nem értelek, de mondjuk nem is kell nekem mindenkit értenem...

esetleg férfi nőgyógyász vagy? vagy most tanulsz annak? de akkor sincs a kérdésben semmiféle támadás ellened..

Na és a reagálásod a kérdező felé, az inkább a "trollos".

Szóval nyugi, nyugi.

2012. ápr. 27. 17:47
 15/26 anonim ***** válasza:
46%

# 12

ez nem trollkodás amit csinálsz?

Szerintem menj egy fiúknak való oldalra és hagyd a nőket, lányokat irogatni egymásnak.

2012. ápr. 27. 18:08
 16/26 anonim ***** válasza:

15

Nő vagyok :))

2012. ápr. 27. 20:26
 17/26 anonim ***** válasza:
46%

Hát akkor végképp nem értelek...

de nem kell nekem mindenkit értenem...

2012. ápr. 28. 08:46
 18/26 anonim ***** válasza:
28%

# 17

Férfinak-nőnek egyaránt irritáló egy ilyen b*aszatlan, viszketeg liba, mint a kérdező... falra lehet mászni a beteg kérdéseitől.

2012. ápr. 28. 09:00
 19/26 anonim ***** válasza:
72%

Én is nő vagyok, pedig már oldalakon keresztül gyanakszol, hogy fiú orvostanhallgató:))

Azért vagy édeském troll, mert non-stop ugyanazokat a kérdéseknek álcázott provokatív dolgokat teszed fel, amire csakis a saját válaszodat fogadod el, az viszont olyan, mint az elakadt lemez. Elkezdhetem linkelgetni a kérdés és válaszsorozatodat. Már legalább 2 éve tart.

Csodálkozom a modikon komolyan mondom. Az sem baj, ha neked az a véleményed, hogy a női nőgyógyászokat szereted, illetve azokat ajánlod, de az, hogy sokat tanult, kiválóan képzett diplomás embereket "leperverzezel", csak azért, mert nőgyógyásznak merészeltek elmenni, ez nagyon nagyon gáz.

Remélem te is tanulsz egyszer annyit, mint ezek az emberek, és mentesz meg sok emberi életet. Azokat a nőket is derogálod, akik a férfi nőgyógyászokat kedvelik. Sértegeted őket, gyanusítgatod mindenféle szexuális igénnyel, amit az orvos felé támasztanak. Nem érted meg, hogy ez a te fantáziád egyedül, amihez szintén jogod van, de másokat alaptalanul gyanusítgatni nincs jogod. Ez a paranoid emberek sajátja.

Azért teszel fel kérdéseket, hogy provokálhass. Nem azért, mert valóban érdekelnek a válaszok. Szóval ez a trollkodás!

Az ész érveket képtelen vagy meghallani, csak hajtod a saját igazát. Emellett több nicknéven irogatsz, saját magaddal vitázol.

Nagyon látszik, nem kell hozzá különösebb tartalomelemzés. A stílus, a forma stb. Ez is trollkodás.

Már írtam neked korábban, ha ennyire megvisel a téma, akkor ne ilyen fórumokon írogass, hanem küzdj hivatalosan a női orvosokért! Sokkal többet tehetsz értük, mint ha itt unalmas perceidben járatod unalmas lemezed.

Viszont ehhez javaslom, hogy ne hülyeségekkel keresd fel a kamarát (min a férfi orvosok perverzek), hanem normális érvekkel. Így nem rúgnak páros lábbal ki.

2012. ápr. 28. 09:25
 20/26 anonim ***** válasza:
72%
Mindenben egyetértek a 09:25-ös válaszolóval!!!
2012. ápr. 28. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!