Kati8 kérdése:
én egy 15 éves lány vagyok akinek még nem jött meg de viszont már egy fél éve viszket a nemi szervem szüz vagyok alo verás krém jó ráá vagy mivel kennyem? Nem szeretnék nőgyogyászhoz menni .
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 22:01
11/11 anonim válasza:
hol viszket kívűl, vagy belül?
folyás, büdösség nincs?
Lassan azért keresni kellene egy nőgyógyászt, hogy, ha valami sürgős dolog támad, akkor ne hirtelen essél be az ajtón, és aki éppen ott van az vizsgáljon.
Szerintem egy női dokit keress, sokkal elviselhetőbb a vetkőzés és a terpesztés is elötte, mint egy esetleg 30 éves férfi elött. És mivel nem csak orvos, hanem nő is, ezért feltehetőleg jóval empatikusabb, hiszen ő is átélhette a többségét annak amivel hozzá fordulsz és nem csak tanulta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!