én egy 15 éves lány vagyok akinek még nem jött meg de viszont már egy fél éve viszket a nemi szervem szüz vagyok alo verás krém jó ráá vagy mivel kennyem? Nem szeretnék nőgyogyászhoz menni .
Legyél már eszednél. Fél éve viszket, és nem akarsz dokihoz menni?
Meddő akarsz lenni, vagy mi a szösz?
Magadtól nem fogsz meggyógyulni, menjél el orvoshoz.
nem, nem jó az aloe verás krém. intim területekre nem kenhetsz mindenfélét.
először is: vegyél intim mosakodót, és minden fürdéskor azt használd. ne kenegesd mindenfélével.
másodszor: nemi(szervi) betegséget szűzen is elkaphatsz és szűzen is el lehet menni a nőgyógyászhoz. van kifejezetten gyermek rendelés. pl ha bulizol és ott elmész wcre, hozzáérsz valamihez, kész is a fertőzés. de ezek veszélyesek, kezeltetni kell őket, mert a szervezeted úgy reagálhat rá, hogy elzáródik ott valami, ami meddőséget okozhat. ez nem játék, amikor kislányos zavarodban nem mész el az orvoshoz. legyen eszed. nem is időpontot kell kérned már, hanem sürgős eset vagy.
ha szégyenlős vagy akkor keress női nőgyógyászt és jelentkezz be hozzá, sokkal kevésbé ciki elötte vetkőzni, terpeszteni, mint egy idegen férfi elött.
Azonkívűl ő nem csak orvos, hanem nő is, aki nyilván könnyebben megérti minden esetleges nyavajádat, mint férfi kollegája, aki csak könyvből tanulhatott róla és nem élhetett át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!