Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valóban túlzásba viszem?

Valóban túlzásba viszem?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és sajnos vannak pattanásaim. Sokan mondják ,hogy túlzásba esek és túl sok mindent használok.

-tonikot

-hidratáló krémet

-Tisztító korrektor stift-et

reggel és este meleg/hideg vizel megmosom az arcom.

2012. ápr. 14. 22:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
túlzás?! pont ez a jó.
2012. ápr. 14. 22:15
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben még valami midnennapi tisztítót, heti 1-2x bőrradírt/pakolást is használnék.
2012. ápr. 14. 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
én a helyedben a kemikáliák helyett mondjuk sószappant használnék
2012. ápr. 14. 22:44
 4/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat

Sajnos a szappanok nem váltak be , próbáltam már ilcsi szappant, zöld szappan, stb...

2012. ápr. 14. 22:48
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Ennyi éves koromban én is sokat szenvedtem a pattanásoktól, és ugy emlékszem épp ilyen cuccokat használtam mint te, de nem nagyon segitett semmi. Ez a kamaszkor vele járója. :/ Szép lassan idővel elmúltak maguktól. Most 20 éves koromra alig van imitt-amott egy és csak ritkán. :)

2012. ápr. 15. 01:49
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, egyéltalán nem viszed túlzásba. Én tonikot, mindenféle krémeket, egy radírozós arclemosót, valami rezgő arctisztítót és gyógyszappant használok. 16l
2012. ápr. 15. 08:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja és a korrektorom meg a púderem is antibakteriális.
2012. ápr. 15. 08:51
 8/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok. Nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk a bőrünket.

Amikor pattanásos voltam, akkor használtam smink-és arctisztító tejet, arcradírt hetente egyszer, tonikot, hidratálókrémet. A tonikot és a hidratálót reggel és este, az arctisztítót este, az arcradírt hetente.

2012. ápr. 15. 10:22
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem mondom, hogy túlzásba viszed, de ezek sajnos csak felületi kezelések. A pattanásos bőrnek mindig belső oka van. 14 évesen a hormonok szórakoznak, később is baktériumok miatt van. Érdemes bőrgyógyászhoz elmenni és elmesélni neki, hogy nem váltak be ezek a szerek.
2012. ápr. 15. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
én is nem soká 14 leszek és vagy 8 féle cuccot használok kb. 2 naponta, de alig használ. gyűlölöm, alig várom hogy vége legyen.
2012. ápr. 15. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!