én a helyedben még valami midnennapi tisztítót, heti 1-2x bőrradírt/pakolást is használnék.
2012. ápr. 14. 22:28
3/12 anonim válasza:
én a helyedben a kemikáliák helyett mondjuk sószappant használnék
2012. ápr. 14. 22:44
4/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
Sajnos a szappanok nem váltak be , próbáltam már ilcsi szappant, zöld szappan, stb...
2012. ápr. 14. 22:48
5/12 anonim válasza:
Szia! :)
Ennyi éves koromban én is sokat szenvedtem a pattanásoktól, és ugy emlékszem épp ilyen cuccokat használtam mint te, de nem nagyon segitett semmi. Ez a kamaszkor vele járója. :/ Szép lassan idővel elmúltak maguktól. Most 20 éves koromra alig van imitt-amott egy és csak ritkán. :)
2012. ápr. 15. 01:49
6/12 anonim válasza:
Jaj, egyéltalán nem viszed túlzásba. Én tonikot, mindenféle krémeket, egy radírozós arclemosót, valami rezgő arctisztítót és gyógyszappant használok. 16l
2012. ápr. 15. 08:50
7/12 anonim válasza:
Ja és a korrektorom meg a púderem is antibakteriális.
2012. ápr. 15. 08:51
8/12 anonim válasza:
Szerintem nem sok. Nagyon fontos, hogy megfelelően ápoljuk a bőrünket.
Amikor pattanásos voltam, akkor használtam smink-és arctisztító tejet, arcradírt hetente egyszer, tonikot, hidratálókrémet. A tonikot és a hidratálót reggel és este, az arctisztítót este, az arcradírt hetente.
2012. ápr. 15. 10:22
9/12 anonim válasza:
Nem mondom, hogy túlzásba viszed, de ezek sajnos csak felületi kezelések. A pattanásos bőrnek mindig belső oka van. 14 évesen a hormonok szórakoznak, később is baktériumok miatt van. Érdemes bőrgyógyászhoz elmenni és elmesélni neki, hogy nem váltak be ezek a szerek.
2012. ápr. 15. 10:38
10/12 anonim válasza:
én is nem soká 14 leszek és vagy 8 féle cuccot használok kb. 2 naponta, de alig használ. gyűlölöm, alig várom hogy vége legyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!