Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrös has?! Pedig lány vagyok!
Szerintem szinte mindenkiek van ott valamennyi szőr, csak van, akinek kevesebb és világosabb, csak kis pihék és szinte nem is látszik. Másoknak meg sötétebb és jobban látszik. Ha neked nagyon erős a szőröd és nagyon látszik és téged zavar akkor gyantázd/elpiláld/borotváld le. :) De ne izgulj, semmi baj nincs ezzel. Egyszerűen csak erősebbek a szőrszálaid.
23/l
Esetleg probáld meg gyantával. Gondolom nem nagy felület. Egy vagy két húzás és kész is. Jobb, mint elpilátorral vagy csipesszel egyesével kiszedni, de nem erősíti úgy meg, mint a borotvan. :)
23/l
Nekem is az.:( Régen,elkezdtem borotválni,amikor még nem is volt vészes..fiatalabb voltam,nem is tudtam mit okoz a borotva.:/
És már elég durva.:( Jóó,azért nem olyan,mint egy férfinak,de nem oylan szép.Gyantázz,én azt ajánlom !!
Ha fáj is,de tartósabb és talán ettől kopni is fog a szőr, borotvától meg csak erősödik.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!