A nőgyógyász is férfi (tisztelet a kivételnek! ),
hogyan tudják ezt a dolgot kezelni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 19. 22:11
1/10 anonim válasza:
??????????????????????????????
2009. jún. 19. 22:16
2/10 anonim válasza:
Hát azért ment orvosira, mert embereket akart gyógyitani. Aztán azért választotta ezt a szakirányt, mert anyákkal, babákkal, női betegségekkel akart foglalkozni. Szóval te egy bármi lehetnél, egy számitógép az informatikusnak vagy egy lapát a kertésznek :D Nem nő vagy neki, ha igen, perverz, de más állásban is kikezdhetnek az emberrel, ahhoz nem kell nőgyógyásznak lenni. Nekem egyébként személy szerint a nő nőgyógyászok sokkal érthetetlenebbek :)
2009. jún. 19. 22:32
3/10 anonim válasza:
Nem hallottad a múltkor a Fábry Show-ban a viccet:
A nőgyógyász bemegy rendelés után a kocsmába, és felsóhajt: "Végre ARCOK!!" :))
Szerintem ők már immunisak a látványra.
Mondjuk, hogy hogy tud még otthon a feleségéhez nyúlni, az számomra is rejtély....:)
2009. jún. 19. 22:42
4/10 anonim válasza:
Mit kell ezen kezelni? Az urulogusok se homoszexuálisok. Ő orvos, egyáltalán nem látja a pácienst nőnek. Mint ahogy a többi orvos sem, amikor meghallgatja a tüdejét.
2009. jún. 19. 22:43
5/10 anonim válasza:
Egyébként ezzel az erővel az ápolónőket se érthetnéd, akik napi 12 férfit katétereznek meg. Nekik is csak páciensek.
2009. jún. 19. 22:44
6/10 anonim válasza:
Egy orvos barátnőm azt mondta,hogy vagy úgy tekintesz egy egy emberre,mint egy "bábúra" vagy bedilizel.Mondjuk Ő donorokból szedi ki a szerveket.Azért az durvább!
2009. jún. 19. 22:52
7/10 anonim válasza:
Nekem egy barátnőm embriókutatással foglalkozik és ő is teljesen másként beszél ezekről a dokgokról mint egy "hétköznapi" ember. Szerintem ez hozzáállás kérdése, kit mi érdekel és mivel foglalkozik szívesen.
2009. jún. 19. 23:20
8/10 anonim válasza:
Egészségügyben alapból kicsit másképp kell nézned az embert, tudnod kell emberként kezelni, ha az szükséges, viszont tudnod kell "tárgyként" kezelni is. Minden szakmára igaz ez, pl én mentőtiszt leszek.
2009. jún. 19. 23:30
9/10 anonim válasza:
én ápolonö vagyok egy sürgösségin, oda aztán mindenki jön. .el lehetc képzelni. de a 15 év alatt még soha nem jutott eszembe hogy de nagy farok, mikor egy sulyos sérültet katétereztem vagy de szép mell mikor egy fiatal lánynak csináltam ekg-t. elvégzem, a dolgom, nem kezelem öket bábuként, de akkor is csunya szoval munka eszközök. bocsi.. aki ilyen helyen dolgozik, érti mit akarok mondani.
a nödokik is lehetnek kedcvesek meg segitökészek, de mikor eltünik a lábad között, nem atrra gondol hogy kinyalna hanem arra hogy mi lehet a baj, vagy arra hogy mit fog ebédelni..
én nödokihoz ha nöböl van, nem is mennék..
32
2009. jún. 20. 08:30
10/10 anonim válasza:
Hát a legtöbb ilyen orvos a szülés csodája + jó kereseti lehetőség miatt választja ezt a szakmát,de sztem ők is csak férfiból vannak,amellett h az elsődleges a beteg kezelése...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!