Mit tegyek, fontos?
Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem viszketni odalent, de nem igazán foglalkoztam vele. Bekentem canestennel és elfelejtettem. De emikor ma hazajöttem a suliból iszonyatosan el kezdett viszketni, a nagyajkaim bedagadtak de nagyon (ahogy megyek érzem őket), és a hüvelybemenetelnél sebes és egy kicsit vérzik is a seb. Nőgyógyász már nem rendel, mit tegyek hogy addig enyhitsem a fájdalmat vagy van vmi tipp amivel megúsznál a nőgyógyászt??2012. ápr. 12. 14:56
1/2 anonim válasza:
Nem fogod megúszni az orvost.
Így hogy vérzik is, ne próbáld otthon kezelgetni!
Este tegyél a fürdővízbe pár csepp (20-30) teafa olajat, vagy ha az nincs, levendula olajat.
Ücsörögj benne jó sokáig hogy legyen ideje hatni.
2/2 anonim válasza:
Nagy butaság volt Canestent használni úgy, hogy azt sem tudod mi bajod van. Így sokkal nagyobb bajt csinálhatsz, ha orvosi utasítás nélkül bármilyen gyógyszert használsz. Menj mindenképpen orvoshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!