Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit tegyek, fontos?

Mit tegyek, fontos?

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem viszketni odalent, de nem igazán foglalkoztam vele. Bekentem canestennel és elfelejtettem. De emikor ma hazajöttem a suliból iszonyatosan el kezdett viszketni, a nagyajkaim bedagadtak de nagyon (ahogy megyek érzem őket), és a hüvelybemenetelnél sebes és egy kicsit vérzik is a seb. Nőgyógyász már nem rendel, mit tegyek hogy addig enyhitsem a fájdalmat vagy van vmi tipp amivel megúsznál a nőgyógyászt??
2012. ápr. 12. 14:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem fogod megúszni az orvost.

Így hogy vérzik is, ne próbáld otthon kezelgetni!

Este tegyél a fürdővízbe pár csepp (20-30) teafa olajat, vagy ha az nincs, levendula olajat.

Ücsörögj benne jó sokáig hogy legyen ideje hatni.

2012. ápr. 12. 16:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nagy butaság volt Canestent használni úgy, hogy azt sem tudod mi bajod van. Így sokkal nagyobb bajt csinálhatsz, ha orvosi utasítás nélkül bármilyen gyógyszert használsz. Menj mindenképpen orvoshoz!
2012. ápr. 12. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!