Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon fontos! Pár napja...

Nagyon fontos! Pár napja viszketni kezdett az egyik mellbimbóm. Mitől lehet? 17 éves vagyok.

Figyelt kérdés

Amikor először tapasztaltam a viszketést, gondoltam, csak nő, természetes dolog. De nem múlik el, sőt már nem csak a mellbimbóm, hanem az egész mellem viszket (de csak az egyik), nagyon félek hogy terhességtől van! Nem kell elítélni, aktív szexuális életet élek. Azért is nem gondoltam még eddig erre, mert előző héten menstruáltam, ráadásul még tartott, amikor először észleltem a viszketést.

Kérlek, nyugtassatok meg, hogy csak növekszem!

2012. márc. 19. 22:13
 1/2 sia válasza:

ne aggódj ez egyáltalán nem terhesség jele.

jelei:

fáj a melled, hánysz, ingerlékeny vagy, szédülsz, pecsételő vérzésed van, émelygés ....

személyes tapasztalat

ha nem múlik és látszik valamilyen pötty vagy bármi menj el bőrgyógyászhoz ő biztosan tud neked segíteni

2012. márc. 22. 15:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod!
2012. márc. 22. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!