Mit tegyek? Ket nap mulva fontos mecsem lessz es megjott.
Figyelt kérdés
2 nap mulva fontos mecsem lesz es ma megjott :( mit csinaljak?? Tampon vagy betet?? Nagyon fontos ez nekem es nem tudom mit csinaljak:|14/L2012. márc. 31. 21:00
1/4 anonim válasza:
Lehet fura lesz a válasz, épp azért is, mert fiú vagyok, de szerintem mindkettő. Egyébként ezt a javadra is fordíthatod, hiszen a keletkező feszültséget az "ellenségen" levezetheted. Csak az a lényeg, hogy ne fehér nadrágot vegyél fel ;)
2/4 A kérdező kommentje:
koszi a tanacsot :)
2012. márc. 31. 21:42
3/4 anonim válasza:
Ilyenkor én is mindkettőt használtam.
4/4 anonim válasza:
Miért pontoztátok le szegény Petit, fiú létére nem mondott hülyeséget! :D
Már gondolom tárgytalan, de ha szoktál tampont használni, és bevált, akkor azt. A betét könnyebben elmozdul, viszont ha nem jól helyezed fel, és a tampon mozdul el, sokkal kellemetlenebb, és biztos, hogy nem tudsz úgy sportolni, mint a betéttel. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!