Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 40 évesen ciki ha nem borotvál...

40 évesen ciki ha nem borotválom csupaszra?

Figyelt kérdés
Ápolt, fazonra nyírt, de nem csupasz ott lenn. Mindenhol azt látom, meg hallom, hogy csupasznak kell lenni, mert ha nem, akkor igénytelen vagy. Szerintetek?
2012. márc. 28. 23:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
66%
Remélem azt mindenki tudja miért van ott szőr. Ha valaki nem akkor elárulom: védekezés céljából. Védi a nemi szervünket!!! 8.o Biológia óra.... (Persze ez nem azt jelenti,hogy nem lehet így elkapni fertőzést,de sokkal nehezebb!)
2012. márc. 29. 16:22
 22/26 anonim válasza:
28%

Büszkék lehettek magatokra:)

# 12/21 Időpont ma 02:08

A pinádról egyből a nőgyógyász jut az eszedbe?

Biztos más még bottal se piszkálna meg ott.

# 18/21 Időpont ma 14:25

Szóval akinek csupasz annak "gombás, gyulladt, bacis, kórokozóktól hemzsegő hüvely"

Majd közlöd, hogy te is borotválod:)) Akkor a tiéd is egy gombás pöce gödör?:))

Hát szerintem meg inkább a te érvelésed szánalmas:)

2012. márc. 29. 16:36
 23/26 anonim ***** válasza:
51%

02.08-as vagyok

13. válaszoló, én nem készülök semmi másra, mint orvosi vizsgálatra. :D Azt, hogy a "kedvéért" nem kell ám szó szerint venni, úgy értettem, hogy mielőtt nőgyógyászhoz megyek, leszedem a bikinivonalam, mert ha nem tenném, zavarban lennék, hiába természetes dolog elvileg, hogy kilóg a bugyiból. Tehát magam miatt szedem le, nem a nőgyógyász miatt. :)

A "kedvéért" úgy értettem, hogy amúgy nem szedem naponta, de nőgyógyász előtt mindenképp, mert mint írtam, amúgy zavarna a dolog.

Kedves utolsó válaszoló, fogalmam sincs, hogy miből szűrted le ezeket, amiket írtál, de jól megnevettettél, de komolyan! :D :))) Egyedül a pina szó zavar, számomra az olyan közönséges. Lehetne inkább punci vagy nemi szerv? :D

2012. márc. 29. 17:00
 24/26 anonim ***** válasza:

# 20

egyettértek véleményeddel.

2012. márc. 29. 19:05
 25/26 anonim ***** válasza:

Ha ápolt és fazonra nyírt, akkor teljesen rendben van.

Az ősbozont a kerülendő.

2012. ápr. 29. 00:45
 26/26 anonim ***** válasza:
lődd fejbe magad 40éves örök szűz kislány!!!!!!!
2017. jan. 31. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!