40 évesen ciki ha nem borotválom csupaszra?
Büszkék lehettek magatokra:)
# 12/21 Időpont ma 02:08
A pinádról egyből a nőgyógyász jut az eszedbe?
Biztos más még bottal se piszkálna meg ott.
# 18/21 Időpont ma 14:25
Szóval akinek csupasz annak "gombás, gyulladt, bacis, kórokozóktól hemzsegő hüvely"
Majd közlöd, hogy te is borotválod:)) Akkor a tiéd is egy gombás pöce gödör?:))
Hát szerintem meg inkább a te érvelésed szánalmas:)
02.08-as vagyok
13. válaszoló, én nem készülök semmi másra, mint orvosi vizsgálatra. :D Azt, hogy a "kedvéért" nem kell ám szó szerint venni, úgy értettem, hogy mielőtt nőgyógyászhoz megyek, leszedem a bikinivonalam, mert ha nem tenném, zavarban lennék, hiába természetes dolog elvileg, hogy kilóg a bugyiból. Tehát magam miatt szedem le, nem a nőgyógyász miatt. :)
A "kedvéért" úgy értettem, hogy amúgy nem szedem naponta, de nőgyógyász előtt mindenképp, mert mint írtam, amúgy zavarna a dolog.
Kedves utolsó válaszoló, fogalmam sincs, hogy miből szűrted le ezeket, amiket írtál, de jól megnevettettél, de komolyan! :D :))) Egyedül a pina szó zavar, számomra az olyan közönséges. Lehetne inkább punci vagy nemi szerv? :D
# 20
egyettértek véleményeddel.
Ha ápolt és fazonra nyírt, akkor teljesen rendben van.
Az ősbozont a kerülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!