Az ciki a nőgyógyásznál ha nem borotválom? 14 éves vagyok.
Nem ciki, ez nem megdugni fog, hanem megvizsgálni..
Hidegen hagyja, mivel egy orvos, és már több húst látott mint amennyit te valaha megettél életedben.
Nem ciki,a lényeg hogy tiszta legyél,meg vizsgálat előtt pisilj.Nem tudom hogy szűz vagy v. sem,remélem igen,pár jó tanács.Hosszú felsőben,v. szoknyába menj,mert az takar,ha külön lenne öltöző,szóval nem a rendelőn belül,akkor is nyugodtan bemehetsz alsóneműben,és elég ha majd ott veszed a vizsgáló ágynál le,szóval nem kell meztelen popsival bemenni.
Szűzeket 2 féle képp vizsgálhatják,v. végbélen keresztül benyúl az újjával ez ritka és kérheted a rendes hüvelyi úton történőt,szerintem az kevésbbé ciki.Ott fel kell feküdnöd az ágyra(hüvelyi útinál),előszőr mielőtt megtennéd beszélget a doki veled,szűz vagy akkor ezt közöld,mensid kérdezi meg stb,nyugodtan kérdezhetsz te is a vizsgálatról.Aztán fel kell feküdnöd előszőr kézzel vizsgál meg,kívülről megnézi a szemérem ajkakat,csíklót,majd óvatósan 1 v. két újját be fogja rakni a hüvelyedbe és közben megtapogatja a hasad,kitapogatja ilyenkor a méhedet.Lehet hogy rak be neked is egy kacsának nevezett fémeszközt,amit szét tud nyitni és pálcikával mintát vesz a hüvelyedből.De sokszor van hogy ilyen fiatal lányoknál ezt még nem csinálja csak sima pálcikát alkalmazva vesz mintát ez kevésbbé rossz.Az előző se fáj,de kellemetlen,kicsit feszítő érzés.És néha a melleket is vizsgálat után meg akarja nézni,de nem kötelező,ha nem akarod közölheted vele.
Ha valami sima folyással lenne gond,akkor szerintem sima pálcikával fog mintát venni
Nem szabadna 14 évesen még fogamzásgátlót szedni! Akkor sem, ha a nemi élet mellett döntesz. Védekezzetek óvszerrel!
A kialakulatlan hormonrendszerbe ha idő előtt beavatkoznak, súlyos következményei lehetnek később.
Egy becsületes orvos biztos, hogy nem fogja neked még felírni a tablettát! Persze találni fogsz felelőtlen dokit is, de tudnod kell, hogy sokat ártasz magadnak is.
A kérdésedre válaszolva teljesen mindegy az orvosnak, hogy szőrtelenítesz-e vagy sem. Tégy úgy, ahogy neked kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!