40 évesen ciki ha nem borotválom csupaszra?
Szerintem meg mindenki azt csinál a szőrével, amit akar, senkinek semmi köze hozzá, hogy az illetőnek mi az ideális. És aki emiatt megszólja a másikat... :D
Egyébként én pont tegnap volt nőgyógyásznál, nem láttam semmi megrökönyödést a szemében, hogy 21 éves létemre szőrösen mentem oda. Volt már, hogy valódi bundával mentem, meg volt olyan is, hogy borostásan. Amúgy én csak rövidre szoktam vágni, teljesen csupaszra ha akarnám sem tudnám leszedni, mert egyszerűen megőrülök olyankor, szúr, viszket, majd meg bolondulok. De csak a doki kedvéért nem kezdem el vagdosni a szőröm, amekkora épp, úgy megyek. Egyedül a bikinivonalamat szoktam leszedni a kedvéért, a többivel nem foglalkozok. De ő se. :P
Szóval aki akarja, az nyírja csupaszra, aki akarja, az hagyja meg bundásan, a nőgyógyász meg végezze a dolgát. :D
"csak a doki kedvéért nem kezdem el vagdosni a szőröm, amekkora épp, úgy megyek. Egyedül a bikinivonalamat szoktam leszedni a kedvéért,"
Ne viccelj !! Nem te vagy a doktorárt, hanem ő van érted!
Jó hogy nem ott tartunk, hogy megkérdezed elötte, milyen ruhában menj, miléyen parfümöt használj stb...
Ha peepshow-ba készülsz, az más, de itt orvosi vizsgálatra készülj és ne "valami" másra!!
14-nek igaza van.
Légy tisztában, milyen következményekkel járhat, és dönts!
Ami neked tetszik, olyan legyen!
11/17 Időpont ma 00:55
te szerencsétlen, jártál biosz órára? tudod mi a funkciója a fanszőrzetnek? nézz utána, és döntsd el, hogy gombás, gyulladt, bacis, kórokozóktól hemzsegő hüvelyet akarsz, vagy szőröset.
én is borotválom, de érvelésed egyenesen szánalmas volt. bár már nem is csodálkozom, 21. század.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!