Ciki ha fiú vagyok és borotválom a lábfejemet és a lábujjaimat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 26. 23:02
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi,örülök ha egy lány így gondolja
2011. aug. 26. 23:10
4/7 anonim válasza:
Szerintem sem. Legalább figyelsz magadra.
16/L
5/7 anonim válasza:
Nem ciki, de a lábujjadról inkább csipesszel szedd. Utána 4 hétig nincs gond vele.
Sajnos, lány létemre nekem is szőrös a lábujjam. Próbáltam mind2 módszert, a csipeszezés beválik! :)
6/7 anonim válasza:
A lábujja kicsit mindenkinek...am én arra inkább a gyantát ajánlanám mer a csipesztől bepisilsz xD
Am nem nem gáz de ne hagyd hogy borostás legyen arra is gyantát ajánlanék ha a lábad szárát borotválnád az gáz lenne
17/L
7/7 anonim válasza:
nem. az sem zavar ha igen, az sem, ha nem. apróság. de pl ha valaki a lábszárát, combját, karját szőrteleníti pasi léttére, na, az ki tudja ütni a biztosítékot :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!