Jó rám a cipő, mégis nyomja a lábujjaimat, miért és mit tehetnék ellene?
Figyelt kérdés
Vettem egy 40-es cipőt, van egy kicsi sarka. Még majdnem hogy ki is lépek belőle, de amikor leveszem a cipőt, "fáj" a nagylábujjaimon a köröm, ezért gondolom, hogy nyomja :/ Elég drága volt a cipő, úgyhogy nem örülök ennek.2011. aug. 11. 20:12
1/4 anonim válasza:
Ha fáj a körmöd akkor nyilván nem jó a cipő.Maga az elrendezése is rossz lehet a cipőnek.Egyszerűen nem illik a lábadra.Na meg ki vesz meg olyan cipőt amiből majdnem kilép?
2/4 anonim válasza:
Akkor nem jó rád a cipő.
A körmödet meg le kéne vágni néha.
3/4 anonim válasza:
Ha jó rád a cipő, akkor hogy léphetsz ki majdnem belőle és nyomja a lábujjad egyszerre?
Más formájú cipő és körömvágás segít.
4/4 anonim válasza:
Szerintem csak óvatosan az ilyen nyomós cipővel. Nekem is volt egy hasonló cipőm, de mivel imádtam, sokat hordtam. Kis idő elteltével benőtt a körmöm. Később már nem használtam azt a cipőt. Mégsem volt változás. Le kellett szedni az egész körmömet. Mondanom sem kell milyen volt. Azóta sem tudok kényelmes cipőt találni, mind nyom.
Kedves előttem válaszolók, nem azon múlik, h vágod-e a körmöd, vagy nem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!