Nőgyógyász, baj, ha így megyek?
holnap el kell mennem a nőgyógyászhoz, de egyedül fogok menni, szóval nem lesz bennem aki tartsa a lelket.. nagyon félek, mert szőrös vagyok, és habár eszméletlenül rosszul érzem magam miatta, nem akarok megszabadulni tőle, mert már régóta érdekel, hogy normális-e így a helyzet, vagy van valami problémám, mondjuk hormonzavar, és így ugye teljes valójában látja.
szóval annyira félek, hogy nyilván nem nevet ki vagy ilyesmi, de mi van ha fintorog, vagy megjegyzést tesz?
17/L
Nem baj.
Ne aggódj, ez a munkája. Nem nevet ki senkit, nem fintorog kérdezz nyugodtan, biztos megnyugtató választ kapsz majd tőle a kérdéseidre.
köszönöm szépen a válaszotok:)
csak az a baj, hogy a fenekem is szőrös, és komolyan mondom én hányok saját magamtól, nem hogy akkor más... :(
Veszel egy női eldobható borotvát és pillanatok alatt "leszeded", ahol szükségesnek érzed.
De aggódj!
Nem fintorog és nem tesz megjegyzést. Az orvos tanult pár évig, elhiheted, látott már cifrább dolgokat is.
Tisztába van bele, hogy bizonyos betegségek szőrösödéssel járnak, és nem a te hibád, hogy beteg vagy.
Nyugodtan megmondhatod neki, hogy van egy ilyen problémád, és hogy emiatt nem is szőrtelenítettél most, mert úgy gondoltad, hogy az orvosnak kell látnia és megítélnie, hogy milyen a helyzet.
De megjegyzem, hogy ezzel a problémával nem nőgyógyászt, hanem endokrinológust kellene felkeresned.
6/7 köszönöm szépen, hogy megnevettettél! :)
7/7 igen, csak ugye mikor én vagyok a saját bőrömben, olyan kiszolgáltatottnak érzem magam, hogy kitudja mégis hogy fog reagálni..:/ egyébként most másmilyen problémával fordulok hozzá, tudom, hogy ezzel endokrinológushoz kéne mennem, de köszönöm, hogy szóltál!:)
Megértem, nekem is hasonló gondjaim vannak.
Azért írtam, hogy előre közlöd vele, hogy kifejezetten azért nem szőrtelenítettél. Mert így be tudod biztosítani, hogy meg se forduljon a fejében, hogy "na ez sem látott még borotvát...":)
igazából ha hormonális problémával vagy, akkor valószínűbb, hogy lecseszne ha szőrtelenítesz, mert úgy nem látja a problémát
szóval nyilván, hogyha meg akarod kérdezni, hogy ez normális szőrösség-e, akkor értelmetlen szőrteleníteni
amúgy meg az orvosok inkább tesznek megjegyzést arra, aki nagyon szőrtelenít, hogy ez egészségtelen, könyebben kapnak el fertőzéseket, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!