Nőgyógyász meg tudja állapítani hogy szűz vagyok-e, ha fogamzasgátló miatt megyek vizsgálatra?
Egy lányról nagyon ritkán lehet egyértelműen megállapítani, hogy szűz vagy nem. A szűzhártya a nagyon sokféle alakú lehet, szűzlányok is használnak tampon, a pettinget nem tudom hogyan értékeled.
Másrész a dokit egyáltalán nem érdekli, hogy szűz vagy vagy pedig nem. (És mit értünk szűz alatt?)
értem.de ő csak ugy vizsál meg,h megtudja milyen fogamzásgátló kell.vesz vmi mintát ugye?abbol is tudni fogja h mivan,hiszen nem nyul fel csak alig,nem?
egyébként szűz vagyok..de minden másban volt már részem:D
Kérdezőnek: ha fogamzásgátlót íratsz, természetesen vesz méhnyakkenetet is. azt, hogy szűz-e vki, vagy sem, ő azt látja, de nem kommentálja. ezenkívül ha lelkiismeretes, elküld laborba vér és vizeletvizsgálatra. az eredményekkel vissza kell majd menned, és eldönti, kaphatsz-e fog.gátlót, és ha igen, milyet.
Utolsó: a kacsa nevű eszközt azért teszi be, hogy rálátása legyen a méhszájra és a méhnyakra. ezzel tágítja a hüvelyt. nem mondható fájdalmasnak, inkább csak egy kényelmetlen, feszítő érzést képzelj el. ja, és hideg.
válasz előtti kérdező vok:)
Köszönöm szépen! Remélem, h nem lesz nagyon kellemetlen, na meg izgalmas lesz találkozni a dr. bácsival, akit 19 éve, születésemkor láttam:P:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!