Skarma kérdése:
Ha bőrgyógyászhoz megyek azzal, hogy cypromixet szeretnék, akkor azt felírja nekem? Vagy ő eldönti, hogy mi a jó? Mennyibe kerül maga a vizsgálat?
Figyelt kérdés
És ha felírja, akkor a nőgyógyász megvizsgál, vagy csak simán odaadja? (kifejezetten cypromixet szeretnék, mert nagyon jókat hallottam róla és ugye egyben fogamzásgátló is)
Ha a nőgyógyász megvizsgál, akkor mit csinál velem? (még sosem voltam, és még nem is szeretnék menni... szűz vagyok)
Előre is köszi a válaszokat.
2012. febr. 8. 13:34
1/4 anonim válasza:
Itt az probléma hogy úgy akarod felíratni hogy jókat hallottál róla!Lehet hogy pont neked nem lesz jó.Azért van sok gyógyszer hogy lehessen változtatni ha valamelyik nem válik be.
2/4 anonim válasza:
Belarát szedtem a bőröm miatt, de nem vált be, visszamentem a bőrgyógyászhoz, és ő felírta a Cypromixet. De nehogy azt hidd, hogy olyan jó, elég rosszakat hallottam róla. A bőrre ugyan jó, de sokáig nem szabd szedni. Én is csak egy évig szedtem, de többet soha nem akarom, nagyon erős gyógyszer.
3/4 anonim válasza:
Normális orvos nem ír úgy gyógyszert, hogy ne vizsgáljon meg!
4/4 anonim válasza:
Kb. másfél éve - elvileg - kötelező fogamzásgátló felírása előtt a vérvétel, tehát el kell, hogy küldjön laborba. Ráadásul, mivel a Cypromixet nem fogamzságtálás, hanem pattanások, túlzott szőrösödés, stb. hormonterápiájának céljából írják fel, így egészen biztos, hogy csak indokolt esetben és alapos vizsgálat után fogja felírni (teljes vérkép + női nemi hormonok és májfunkció). Ha szűz vagy, akkor a nőgyógyász ennek megfelelően vizsgál: egy vattapálcikával kenetet vesz, illetve ujjal vagy egy speciális, világító mikroszkópos eszközzel kívülről néz be a hüvelyedbe és úgy vizsgál, hogy közben nem sérti meg a szűzhártyádat. Ilyenkor mindenképpen a vizsgálat előtt kell jelezned az orvosnak, hogy még szűz vagy, mivel teljesen más vizsgálati módszert használnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!