Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinál a nőgyógyász ha...

Mit csinál a nőgyógyász ha először megyek el hozzá?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok és még nem voltam nőgyógyásznál, már voltam együtt szexuálisan pasival.
2009. aug. 11. 21:11
 1/6 anonim ***** válasza:
2009. aug. 11. 21:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha gyógyszert iratsz, akkor megvizsgál sztem, vagy elküld vérvételre...ilyesmi. Ha rákszűrés miatt mész, akkor fel kell feküdni vagy ülni a székbe, lábakat szét...és kenetet vesz, amiből a laborban kiderül h van-e rákos elváltozás, vagy nincs. Kicsit kellemetlen a vizsgálat, de nem fáj, és teljesen kibírható.
2009. aug. 11. 21:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Pont azt amit ezen az oldalon már sokszor leírtunk!
2009. aug. 11. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Kicsit hamarabb is elmehettél volna már!!! Először bemutatkozol...Megkérdezi van-e panaszod, majd csinál egy vizsgálatot és egy rákszűrést. Ennyi. Én egy nőhöz járok, sokkal empatikusabb, mint egy pasi. Sokkal őszintébben lehet vele beszélni. Gyógyszert is szó nélkl írt föl, nem akadt ki a koromon, nem volt szentbeszéd...
2009. aug. 11. 21:21
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm:) de most is csak azért megyek mert anyum akar vinni, mert hogy már voltam együtt pasival, nincs semmilyen panaszom és még gyógyszert sem szeretnék, szoval...gondolom én hogy egy ilyen sima vizsgálat lenne
2009. aug. 11. 21:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Rákszűrést mindenképp csináltass! Igaza van anyudnak, el kell menni!
2009. aug. 11. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!