Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez? Igaza lehet apunak?

Miért van ez? Igaza lehet apunak?

Figyelt kérdés

pár napja hányingerem van, szédülök, sűrün járok pisilni, sűrű hangulat változásom van ... Apukám azt hiszi terhes vagyok, pedig ESKÜSZÖM nem feküdtem le senkivel, én már megjártam ezt az utat, hogy fiatalon lefeküdtem valakivel, utána megjött meg minden! A doktor úr szerint a hányingerem vírus! Én meg most nagyon félek, hogy mi van ha apunak van igaza, de ennek ellenére én TUDOM hogy NEM feküdtem le senkivel! Akkor még is mi a bajom?? :///

Komoly válaszokat várok, félek, ideges vagyok 14L

2012. febr. 20. 20:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Azóta megjött? mert akkor kizárt.
2012. febr. 21. 19:00
 12/12 A kérdező kommentje:
Mióta? Az aktus óta? Azóta igen!! minden hónapban rendszer szerint. Viszont apunak ez a hülye ötlete nem rég bukkant elő és azóta még nem volt meg, de 1-2 hét és meg kell jönnie.
2012. febr. 22. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!