Orvosnak igaza van? Vagy jogosan háborodtam föl?
15 éves lány vagyok egy év magas cukor szintel kűzdöttem, elkezdtem fogyokurázni , pontosan kb 1 év alatt 20 kg-ot,175 cm vagyok és 74 kg ,[tavaly augusztusba 94 voltam ].
Elmentem a házi orvoshoz ellenörzésre és azt mondta h 1 év alatt csak erre vagyok képes ? 1 év alatt ez semmi .
Nagyon rosszul esett mert nehéz volt leadni ezt a 20 kg-ot,
Jogos volt a felháborodásom vagy az orvosnak igaza van ? T.T
Jogos a felháborodásod!!!
van akinek egy év alatt nem sikerül leadnia 20 kg-t,neked sikerült, és ezért gratula:D
kíváncsi lennék, hogy ő egy év alatt mennyit adna le?!
ne törődj vele, biztos csak irigykedik;)
Az az orvos egy tahó!!!!
Ne menj többet hozzá
Ha többet fogytál volna, az egészségügyi szempontból nem lenne pozitiv, és a böröd meg csak lógna rajtad...
Keress másik orvost, ezzel nem érdemes szóba állni se.
Igen,jogosan háborodtál föl,20 kg egy év alatt szuper!
Édesapámnak szívgondjai voltak,és elég kövér volt (120 kg). Az orvos megmondta neki hogy fogyjon le 30 kg-t egy év alatt. Apám le is fogyott,majd egy év múlva visszament,és ugye a doki már nem emlékezett rá,de a kartonjára rá volt írva hogy 'kövér'. Megkérdezte a dokinő hogy hány kiló,apám mondta hogy 90,erre a doktornő rávágta hogy akkor tényleg kövér! :D Csak az asszisztensnő emlékezett rá (ő sem volt egy nádszál) és mosolyogva meg is dicsérte hogy szépen lefogyott :)
Tahó orvosok mindenhol vannak :D
Igazad van,mit várt,hogy ha egy éve 94kg voltál,akkor most meg már modell alkatú leszel?!
20kg elég,még egy pár kiló és szuperül nézel majd ki,és jó,hogy "csak" 20kg-t fogytál,mert ez így nem volt megterhelő a szervezetedre annyira!:)
Kitartást!
14/L
Hasonló cipőben járunk... én orvost váltottam.
Teljesen jogos a felháborodásod. A súlyodhoz gratulálok.
Milyen módszerrel fogytál?
Dia, 16 :)
Szia :)
Napi 1200 kaloriát ettem 6 honapig ,utána abba hagydtam és étkeztem normálisan ami jol esett csak mértékkel :)
Zizii :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!