Miért van ez? Igaza lehet apunak?
pár napja hányingerem van, szédülök, sűrün járok pisilni, sűrű hangulat változásom van ... Apukám azt hiszi terhes vagyok, pedig ESKÜSZÖM nem feküdtem le senkivel, én már megjártam ezt az utat, hogy fiatalon lefeküdtem valakivel, utána megjött meg minden! A doktor úr szerint a hányingerem vírus! Én meg most nagyon félek, hogy mi van ha apunak van igaza, de ennek ellenére én TUDOM hogy NEM feküdtem le senkivel! Akkor még is mi a bajom?? :///
Komoly válaszokat várok, félek, ideges vagyok 14L
Ne félj semmit!
Vírusos influenza járvány van. Hasmenés, hányás, szédülés, stb. Állítólag 1-2 nap alatt a nehezén túl lehet jutni, persze, ha megvan hozzá a gyógyszered is. Menj dokihoz, majd felír valamit, ami használ.
Ha valóban nem feküdtél le senkivel, és mégis ideges vagy, hogy talán a papádnak igaza van, akkor ....?
A szentlélek ma már nem szokott megszállni senkit. Utoljára Jézus születése előtt történt (vagy nem) ilyesmi.
Mikor volt az utolsó nemi aktusod? Ha több mint 5-6 hónapja és nem vagy túlsúlyos, akkor 100%, hogy nem vagy terhes, mert már látszana.
Ne pánikolj, az nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!