Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért van ez? Igaza lehet apunak?

Miért van ez? Igaza lehet apunak?

Figyelt kérdés

pár napja hányingerem van, szédülök, sűrün járok pisilni, sűrű hangulat változásom van ... Apukám azt hiszi terhes vagyok, pedig ESKÜSZÖM nem feküdtem le senkivel, én már megjártam ezt az utat, hogy fiatalon lefeküdtem valakivel, utána megjött meg minden! A doktor úr szerint a hányingerem vírus! Én meg most nagyon félek, hogy mi van ha apunak van igaza, de ennek ellenére én TUDOM hogy NEM feküdtem le senkivel! Akkor még is mi a bajom?? :///

Komoly válaszokat várok, félek, ideges vagyok 14L

2012. febr. 20. 20:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos elkaptál valamit, vagy felfáztál, stb.. Menj el dokihoz, ha nem feküdtél le senkivel akkor nem értem miért aggódsz.
2012. febr. 20. 20:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Tényleg nem feküdtem le senkivel!! És azért aggódok, mert amikor elvesztettem (sajnos) akkor utána nagy aggodalom volt, hogy most mi lesz és engem annyira megviselt, hogy félek már szó szerint ettől az egésztől.. :S
2012. febr. 20. 20:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne félj semmit!

Vírusos influenza járvány van. Hasmenés, hányás, szédülés, stb. Állítólag 1-2 nap alatt a nehezén túl lehet jutni, persze, ha megvan hozzá a gyógyszered is. Menj dokihoz, majd felír valamit, ami használ.

2012. febr. 20. 20:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál. Ő azzal hazaküldött hogy 4 nap pihi és jól leszek...
2012. febr. 20. 20:53
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire félsz, vegyél terhességi tesztet...
2012. febr. 20. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki van zárva hogy terhes lennél, ha az elmúlt időszakban nem feküdtél le senkivel. Nincs miért aggódnod. Vegyél valami gyógyszert, vagy gyógyteát, relaxálj... stb.
2012. febr. 20. 21:03
 7/12 anonim ***** válasza:
89%

Ha valóban nem feküdtél le senkivel, és mégis ideges vagy, hogy talán a papádnak igaza van, akkor ....?

A szentlélek ma már nem szokott megszállni senkit. Utoljára Jézus születése előtt történt (vagy nem) ilyesmi.

2012. febr. 20. 21:06
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az utolsó nemi aktusod? Ha több mint 5-6 hónapja és nem vagy túlsúlyos, akkor 100%, hogy nem vagy terhes, mert már látszana.

Ne pánikolj, az nem segít.

2012. febr. 20. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem került sehogy sem sperma a puncid közelébe, akkor a terhesség kizárt!
2012. febr. 21. 06:14
 10/12 A kérdező kommentje:
Okés értem, egyébként.. őőő ...4 hónapja kb... És nem vagyok túlsúlyos...
2012. febr. 21. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!