Menstruációnál estére betétet, tampont vagy mit használtok?
Nekem ez mindig nagy probléma, mert a tampont nem szeretem alváshoz használni, egyrészt szerintem egészségtelen ha 8-9 óráig bent van, másrészt félek hogy átázik és reggel arra ébrednék, hogy vérfoltos a takaróm. Ahhoz meg túl lusta és álmos vagyok, hogy felkeljek az éjszaka közepén, hogy tampont cseréljek, meg ráadásul van, hogy felkelek, nem telt meg, aztán nem tudom, hogy mikor keljek fel újra stb...
A betéttel viszont az a baj, hogy fekvő helyzetben nem ér semmit, mert lefolyik a cucc...
Ti hogy oldjátok meg?
tudom, hogy a tampon egy szivacs és nem dugó, nem vagyok hülye. Mér lenne dugó? Gondolod, azt hiszem, hogy kihúzom és kiömlik a sok vér, mert a tampon elállta az útját vagy mi?!
arról van szó, hogy nem egészséges sokáig benntartani, mert segíti a baktériumok elszaporodását. Ennyi.
"Ilyet se hallottam még, hogy rosszat tesz az izmoknak :D Egyéb hülyeség?"
És miért is lenne hülyeség? azért mert még nem hallottál róla? Vagy azért, mert neked nincs semmi bajod?
Nem egy év alatt tesz rosszat, hanem hosszútávon.
Ha nem hallottál róla, olvass utána, nem én találtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!