Tampont vagy betétet használtok? Áttudnátok szokni a másikra?
Én napközben mindig tampont használok, csak éjszakára betétet, vagy enyhébb napokon, ha itthon vagyok. Mostanában elég sok problémám volt gombával is, felfázással is, így a dokim olyan tanácsokkal látott el, hogy pl. ha tangát hordok, akkor azt felejtsem el, ha tampont használok szokjak le róla, stb.
A bugyival nincs probléma, már vettem egy "garnitúra" francia bugyit, de a tamponról egyszerűen nem tudok átszokni. Az enyhébb napokon még csak csak, de az erősebbeken egyszerűen nem érzem jól magamat betéttel. Minden egyes cseppnél elönt a fal fehérség kb, hogy csak nehogy mellé cseppenjen, avagy csak szívja be elég gyorsan a betét mielőtt elkezd csordogálni jobbra balra, konkrétan a hideg ráz sajnos tőle.
Ti hogy vagytok ezzel? Melyikhez szoktatok hozzá? Miért szeretitek azt jobban és áttudnátok-e szokni a másikra, ha azt tanácsolnák?
Én tampnozok...az elején betéteztem, de nagyon nem szerettem kellemetlen volt, mint ahogy te is leírtad...falfehérség, aggodalom stb...
Jó pár éve a tampont használom (még este is) és nem tudnék átszokni a betétre...valahogy taszít az egész...Nem érezném úgy jól magam a bőrömben...
N21
Én betétezek, és ha akarnék, sem tudnék átszokni, tekintve, hogy nem bírom feltenni még a legkisebbet sem. :S
22L
Betétezek, kivéve ha úszni megyek, vagy futni. Szóval mind a kettő megy. Én a tamponnal nem érzem magam biztonságba, a betétnél megnyugtat az érzés, hogy nagy és kívül van és látom "meddig" van.
Gondolj arra, hány ezer, millió nő használja és én még nem áztam át nyolc év alatt a betéttel. Vagy tegyél be nagyobbat, mint amekkora indokolt, ha félsz vele.
:-)
20/L
En tampont hasznalok, regebben meg betetet hasznaltam de egyszeruen rosszul voltam tole. Kenyelmetlen volt, undorito, zorgott, es sokszor ereztem ahogy folyt ki a ver, fhuuu rendesen rosszul voltam tole. :) A tamponnal nincs gond, szinte mar eszre se veheto a menstruacio. Raadasul en csak tangat hordok, amibe a betetet nem lehetne beragasztani.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!