Használtok intimtölcsért?
Pont most akartam föltenni egy ilyen kérdés. Én is kíváncsi vagyok, hogy kinek, hogy vált be.
Én nekem az a félelmem vele kapcsolatban, hogy nehogy elmozduljon, mert akkor aztán elég cikis tud lenni a helyzet.
Annyit már biztos tudok róla mondani, hogy nagyon drága. te mennyiért láttad?
Én 11000 ért legtöbb helyen. Na mármost én tampont használok, 300 valamennyibe került legutóbb a 32 db-os amit vettem... Szóval több év mire visszahozza az árát. Néha-néha meg úgyis kénytelen az ember mást is használni, hiszen nem mindenhol lehet utána kezet mosni, egyáltalán elmosni, stb.
A lényeg, hogy kipróbálnám minden további nélkül, ha egy 0-t le lehetne húzni az árából.
Sok fórumot olvastam,így végül mindig a Mooncup-nál kötök ki.Attól csak azért félek,mert állítólag nagyon kemény.
Itt vannak az árak.Most a decemberi Marie Claire-ben van hozzá egy dec. elején beválható 26%kedvezményt biztosító kupon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!