Mindig használtok intim lemosót? A párom azt mondja az eddigi barátnői nem használtak ilyesmit? -,
Nem használok, egyszer használtam életemben, mikor ajándékba kaptam. (azt hitte apám, hogy tusfürdő, de hogy miért a mai napig rejtély :D )
22/L
Sok rosszat lehet róluk olvasni, de nekem csak jó tapasztalataim vannak az intim lemosókkal és törlőkendőkkel. Télen naponta egyszer, nyáron kétszer zuhanyzom és mindig ezt használom intim területeken, kellemes, nem irritál (előtte minden tusfürdő csípett), frissít stb. Ja és elég sok márkát próbáltam, de az abszolút kedvencem a Lactacyd Femina, a második pedig a Nivea. 5-6 éve csak ezeket használom.
22/N
én használok, és orvostól is hallottam már, hogy jobb arra a területre, mint a sima tusfürdő
25 / N (bár érdekelne, hány pasi használja)
Sosem használtam még.Tusfürdő és ennyi.
Vagyis karra,hátra bőrradiros tusolózselé.
Nőgyógyászt kérdeztem,azt mondta csak felboritja a ph-t.
Viz csodákra képes,intim lemoso nélkül se leszel büdös.
Én csak akkor ha menstruálok. Nekem azt mondta a nőgyógyász, hogy ezeket nem ajánlatos sűrűn használni, mert tönkre teszi a hüvelyflórát. Szerintem ezért sincs sosem bajom.
Sógornőm viszont szinte mindig (naponta) használja és elég sűrűn fáj a hasa, könnyen felfázik, kevésbé ellenálló!
Bár lehet, hogy ezek csak genetikán alapulnak, így nem tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!