Lányok ti mit használtok tampon/betét és milyet? Mennyire pontos a ciklusotok? Mennyire folyik? Hány napig tart? Szárnyas betét vagy szárnyatlan?
Ha elmegyek vhova, és nem biztos, hogy gyakran tudok cserélni, akkor betét és tampon együtt. Otthon és éjszaka betét. A szárnyasat szeretem, mert nem folyik mellé...a szárnyatlannál mindig véres lett a bugyi. A puha felületű betéteket szeretem, mert azok nem csörögnek annyira...
Semennyire nem pontos, gyakorlatilag ciklusom sincs hormonbetegség miatt. Ált. félévente egyszer jön meg, de akkor nagyon. Olyan is volt már, hogy megjött és kisebb-nagyobb szünetekkel több hónapig vérezgettem.
Eü. betét: Libresse-ből sok fajtát(éjszaki,super,normal)
Tampon: O.B. (3 évente egyszer)
Tisztasági: Libresse Natural
Intenzíven erős. 7-8 napos utána 1-2 nap barnázás
Szárnyas betét csak! 11 évesen jött meg. 34/N
Always-t hasznalok, normalt. Szárnyas, utolsó napokra esetleg szárnyatlan. 2-3 nap eltérés, de annál több soha. Bár minden nyáron 1x kimarad. Erõs 3 napig, kevesebb 1-2 napig és egészen gyenge 1-2napig.
Tampont is kipróbáltam már, a legutóbb okozott némi kényelmetlenséget, de amúgy okés.
16 vagyok, 4 éve jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!