Menstruációnál estére betétet, tampont vagy mit használtok?
Nekem ez mindig nagy probléma, mert a tampont nem szeretem alváshoz használni, egyrészt szerintem egészségtelen ha 8-9 óráig bent van, másrészt félek hogy átázik és reggel arra ébrednék, hogy vérfoltos a takaróm. Ahhoz meg túl lusta és álmos vagyok, hogy felkeljek az éjszaka közepén, hogy tampont cseréljek, meg ráadásul van, hogy felkelek, nem telt meg, aztán nem tudom, hogy mikor keljek fel újra stb...
A betéttel viszont az a baj, hogy fekvő helyzetben nem ér semmit, mert lefolyik a cucc...
Ti hogy oldjátok meg?
én is alwayst használok, de nem értem hogy szívhatná fel rögtön a vért, amikor nem érintkezik a hüvely közvetlenül a betéttel, csak a nagyajkak érintkeznek. Jó, persze egy részét felszívja, de egy része meg lecsurog... Vagy lehet, hogy rosszul teszem be a betétet? Tegyem lentebb a bugyiban?
áhh nem tudom
Jó, persze-persze LEHET, de ha nem muszáj, akkor én inkább nem használom, márpedig nem muszáj. Nem mondom, hogy megbetegednék, de nagyobb a kockázata, hogy valami bajom lesz, ha 8 órán keresztül elzáródik, és telítődik a vér meg minden, az a baciknak jó kis környezet... A tampon meg amúgy is rosszat tesz a hüvelyi izmoknak, úgyhogy amúgy is inkább csak a legszükségesebb esetben használom, de mindenkinek szíve joga azt használni, amit szeretne, és tudom, hogy a legtöbb embernek nem lesz baja hosszú távon sem...
Egyébként elsősorban arra voltam kíváncsi, hogy TI mit használtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!