Mennyit kell hízzak, hogy megjöjjön?
Na majd akkor fordulj orvoshoz, és neki vesd fel a peteérés külsejére vonatkozó hipotézist, én az orvosi tanulmányaim során ilyen elmélettel abszolút nem találkoztam, valamint egyetlen ciklusom során sem. És ismétlem: a pecsételgetés, a "darabkák", akár fertőzés jelei is lehetnek, de innentől feladom.
A peteérés nagyon-nagyon ritkán okozhat egy-két csepp vért, de a nők nagyon kicsi százalékánál. Ez a tüszőrepedés miatt van, amit te írsz, ismétlem, inkább fertőzés, vagy hormoningadozás, és én megnézettetném. De nekem tényleg mindegy.
ok köszi.
De nem akkor van amikor a peteérés (vagynemaz akkor de sztem az...) hanem sok idő, vagy éppen csak egy hét múlva..
oké. KÖszi:) de lehet hogy nem megyünk el, mert nemnagyon birok ilyenekkel beszélni anyával. Na mind1
:/:)
nem aktuális,de ha lett volna peteérésed,akkor már megjött volna rá 2 héttel kábé.
én is azt hittem egy ideig amit te,de mégis csak 2 év múlva jött meg.
ha elolvasod ezt,hanem,puszillak :D
gondolom azóta már megjött,ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!