Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyit kell hízzak, hogy...

Mennyit kell hízzak, hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy a menstruációhoz kell egy bizonyos testzsír, hát én eléggé vékony vagyok, és nyáron sem izzattam szinte, mert nincs miből szinta, izmos vagyok hiszen lovagolok. Sztem már meg kéne jönnie, és már mondták is mert mindig szoktak 1-2 mm-es vérfoltok lenni a bugyimban, inkább alvadt vérszerű. 150 cm vagyok és 35,9 kg, ruhástul. :S Mennyit kéne hízzak?
2012. febr. 5. 14:01
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Na majd akkor fordulj orvoshoz, és neki vesd fel a peteérés külsejére vonatkozó hipotézist, én az orvosi tanulmányaim során ilyen elmélettel abszolút nem találkoztam, valamint egyetlen ciklusom során sem. És ismétlem: a pecsételgetés, a "darabkák", akár fertőzés jelei is lehetnek, de innentől feladom.

A peteérés nagyon-nagyon ritkán okozhat egy-két csepp vért, de a nők nagyon kicsi százalékánál. Ez a tüszőrepedés miatt van, amit te írsz, ismétlem, inkább fertőzés, vagy hormoningadozás, és én megnézettetném. De nekem tényleg mindegy.

2012. febr. 6. 16:01
 32/37 A kérdező kommentje:

ok köszi.

De nem akkor van amikor a peteérés (vagynemaz akkor de sztem az...) hanem sok idő, vagy éppen csak egy hét múlva..

2012. febr. 6. 16:14
 33/37 anonim ***** válasza:
Mondom: ha ez aggaszt, anyud fogjon kézen, és válasszatok egy gyermeknőgyógyászt, ha úgy jobb, akkor nőt, és meséld el neki a gondjaidat. Én neten csak ennyit tudok segíteni, de legalább nem agyalnál tovább, és kiderülne, hogy mi a helyzet: csak változnak a hormonjaid, vagy van-e esetleg valamilyen fertőzés (az sem vészes, és megesik, kapsz rá gyógyszert).
2012. febr. 6. 16:22
 34/37 A kérdező kommentje:

oké. KÖszi:) de lehet hogy nem megyünk el, mert nemnagyon birok ilyenekkel beszélni anyával. Na mind1

:/:)

2012. febr. 6. 16:26
 35/37 anonim ***** válasza:
Próbáld meg azért! :) Sok sikert ehhez!
2012. febr. 6. 16:27
 36/37 anonim ***** válasza:
Ha gond van, akkor mindenképpen el kell menni orvoshoz, akármilyen kellemetlen is. Vagy Neked megígérte valaki, hogy minden úgy történik az életben, ahogy Te akarod?
2012. febr. 6. 16:27
 37/37 anonim ***** válasza:

nem aktuális,de ha lett volna peteérésed,akkor már megjött volna rá 2 héttel kábé.

én is azt hittem egy ideig amit te,de mégis csak 2 év múlva jött meg.

ha elolvasod ezt,hanem,puszillak :D

gondolom azóta már megjött,ugye?

2013. febr. 18. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!