Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A melleim 1,5 hete fájnak, és...

A melleim 1,5 hete fájnak, és majd csak 1 hét múlva kellene, hogy megjöjjön, azt olvastam mindenhol hogy terhesség tünetei stb. -_-. Miért lehetnek még ilyen tüneteim? :S

Figyelt kérdés
Nagyon ideges vagyok az utóbbi napokban ez miatt, tesztet még nem veszek, mert nem merném megcsinálni úgysem. Orvoshoz majd csak 1,5 hét múlva tudok elmenni. De gyakorlatilag nem eshettem teherbe, de mint tudjuk az óvszer sem 100% os. Nem vagyok tudatlan, csak jó lenne hallani valami megnyugtatót is. :S
2011. dec. 9. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha 1 hét múlva kellene megjöjjön, és neked másfél hete fáj a melled, akkor az ovu előtt volt 3 nappal. kb. Úgyhogy szerintem attól fáj, hogy rettegsz a babától. Én egy hét múlva tesztelnék, mert ha neadjisten mégis baba, akkor a bizonytalanságnál jobb tudni a "rosszat" is idejében:
2011. dec. 9. 18:30
 2/5 anonim ***** válasza:
ha még nem is késett a mensid akkor nem kell a terhességre gondolni rögtön. az emberi szervezet összetett, millió oka lehet. ha nagyon fáj akkor menj orvoshoz.
2011. dec. 9. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is fáj, pedig még egy hét múlva jön meg. arra gondoltam, hogy híztam...ilyenkor nekem fájni szokott, a csöcsöm is hízik sajnos :S
2011. dec. 9. 18:38
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

komolyan fősulira megyek és nagyon nem kell!!

szóval ha nem lesz baj mindenképpen elkezdek gyógyszert is szedni. :S Egyébként lehet hogy tényleg csak bebeszélem magamnak mert 2 napja még fel sem tűnt h fája a mellem amióta megnéztem rosszabb :S

2011. dec. 9. 18:52
 5/5 anonim válasza:
Én nekem minden mensi előtt 1 héttel fájt a cicim :)
2011. dec. 17. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!