Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mennyit kell hízzak, hogy...

Mennyit kell hízzak, hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy a menstruációhoz kell egy bizonyos testzsír, hát én eléggé vékony vagyok, és nyáron sem izzattam szinte, mert nincs miből szinta, izmos vagyok hiszen lovagolok. Sztem már meg kéne jönnie, és már mondták is mert mindig szoktak 1-2 mm-es vérfoltok lenni a bugyimban, inkább alvadt vérszerű. 150 cm vagyok és 35,9 kg, ruhástul. :S Mennyit kéne hízzak?
2012. febr. 5. 14:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Azért nem jött még ilyen válasz, mert 12 éves vagy, a nagy hormonális változások előtt. Minden bizonnyal fogsz hízni az elkövetkezendő néhány évben, és a menstruációddal is előreláthatólag semmi gond nem lesz.

Nincsen okod aggodalomra, 2-2,5 év múlva is ráérsz ezen gondolkozni. A menarché nem öröklődik, az, hogy a családodban kinek mikor jött meg, teljesen lényegtelen.

2012. febr. 5. 15:44
 12/37 A kérdező kommentje:
Hát az a helyzet hogy ebben az időben "híztam" szóval feljött rám pár kiló, de még ígyis. De azokat a kilókat szerintem már sajnos ledolgoztam:S
2012. febr. 5. 15:59
 13/37 anonim ***** válasza:
Elárulom, hogy én 25 éves vagyok, 163 cm, 45 kg, és mindig teljesen pontos, és megfelelő erősségű a menstruációm...úgyhogy nem (csak) ettől függ, nyugodj meg :)
2012. febr. 5. 16:33
 14/37 A kérdező kommentje:

Köszi:)

De ha így van, akkor is szeretnék híni, mert nem vok nagyon magammal megelégedve sztem túl erős mégis vékony vok, de mennyi a megfelelő testsúly ehez a magasághoz?:O

2012. febr. 5. 16:56
 15/37 anonim ***** válasza:
Én sem bánnék magamon pár kilót, de nem tudok hízni, hiába eszek rendesen. Egyszerűen ilyen az alkatom. Sokan örülnének neki. Lehet, hogy te is ilyen típus vagy, bár neked még most fog sokat fejlődni, alakulni a tested. Szerintem nincs veled semmi gond.
2012. febr. 5. 17:01
 16/37 A kérdező kommentje:
Hát elég fura hogy kb. minden hétközben mekiben sajtburgermenüt eszek csomó coca colával, és ennyi vagyok o.O xd plusz otthon csoki, chips, rágcsa. (O).(O)
2012. febr. 5. 17:04
 17/37 A kérdező kommentje:
EZ MI VOLT??? Most voltam wc-n és a bugyimban az átlátszó folyásban volt egy olyan darabka (kicsi) Minta a sebeken a varr. Ez most akkor megint micsoda? Eddig csk foltok voltak nem ilyenek.o.O (most is voltak foltok is)
2012. febr. 5. 17:34
 18/37 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok 155centi 40 kiló és ma jött meg először :) szóval:NYUGI VAN én tök gebe vagyok :))
2012. febr. 5. 17:44
 19/37 A kérdező kommentje:
Ma?:DD gratula:)
2012. febr. 5. 17:51
 20/37 A kérdező kommentje:
De most ez nyugtalanit h mivolt ez a sebvarratszerű izé a bugyimban:OO:(
2012. febr. 5. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!