Nem múló fertőzés?
Pár hete észrevettem, hogy folyásom van. Szúr, viszket.
Voltam nőgyógyásznál.Kiderült, hogy fertőzés, kaptam rá 6 szemes hüvelykúpot. De nem múlt el, ezért visszamentem és megint felírta ugyanazt. E hét kedden használtam el a gyógyszerből az utolsót. Ma viszont észre vettem, hogy valami barna trutyi folyik ki belőlem. Iszonyatosan viszket tegnap este óta. A legdurvább, hogy fáj a csiklóm! Valakivel előfordult már olyan, hogy nem múlt el a fertőzése? Ja és még egy furcsaság, hogy ott lent, hámlik a bőröm és iszonyat piros. 19/L
Akkor legalább másik korházba menj
Nem tudom hol laksz. De csak van a közelben másik korház. A megyeszékhelyen.
(Én pl nagyon ritkán megyek be a helyi korházba. Csak ilyen apróságokkal, tüdőszürő, stb.) Az egy kalap xar. Valami komolyabbal már inkább elmegyek a 40kmre lévő egyetemi klinikára. Volt már hogy mondták nem ide tartozom, én meg mondtam, hogy otthon nem kezeltek rendesen és ezért jöttem ide. Aztán persze rendesen meggyógyítottak. )
Menj inkább oda. (Bár én nem ismerem azt a korházat, ezért nem tudok mit mondani arról.)
Gondolom ott is kell időpont a szakrendelésre is (hol nem kell ma már), de sürgős esetben fogadnak (fogadniuk kellene) akkor is ha nincs időpontod. Neked meg ahogy nézem elég sürgős lenne. Én tuti megnézném neten hogy hétfőn van e rendelés (gondolom van) és ha van, már mennék is. Nem várnék.
Ha leakarnának rázni (előfordulhat, nem ide tartozik, menjen a saját korházába) ne hagyd magad. Mondd azt nekik háziorvosod küldött, mert otthon nem láttak el rendesen 3 hete (hónapja, év stb) kínlódsz a betegségeddel, szeretnél egyszer és mindenkorra a végére járni rendesen. Beutalót azért nem adott a háziorvos mert nőgyógyászatra nem kell. És egyébként is sürgős.
Hát ez alapján van hétfőn rendelés.
8-14 Kecskés József, Kállay Miklós
8-11 Rubliczky Levente
14-16 Mohos Attila
(Fogalmam sincs melyik milyen orvos. Meg ne kérdezd! :) Talán valami helyi megmondja majd neked.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!