Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyi rá az esély hogy egy luxusprostinál vmi fertőzést összeszedek?
Szerintem igen. Attól hogy luxusprosti, még ugyanolyan prosti mint a főút mellett ácsorgó lány. Csak 10x többet kér egy fél óráért.
22/L
szerintem luxusprostinál nem sok az esélye, hogy összeszedj valamit. egy az, hogy ők azért luxusprostik mert igényesebbek mint az útszéli k*rvák. az útszéliek senkinek nem mondanak nemet, de a luxusprosti megteheti. jobban figyel magára, igényesebb, rendszeresen jár nőgyógyászhoz (akár hetente) és még igazolást is kérhet tőled arról, hogy te tiszta vagy e (nem vagy e HIV pozitív, nincsenek e egyéb fertőzéseid)
mindettől függetlenül ha igazán felelősségteljes akarsz lenni, akkor gumit használsz és kész. egy szex sem éri meg hogy kockára tedd az életedet.
21L
Akkora nincs,csak nem lenne rossz elmenni egyhez.
3-nak:úgy tudom hogy 10-20000-től kezdődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!