Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi esélyem van szerintetek? :O /TÖBBI LENT/
Figyelt kérdés
Hááát ugy volt h 3 éve jött hozánk a osztályba és 7-ben 4-szer jártunk de el szurtam:( .nyáron megint kinékültünk utána megint nem és most 8-ban.megint nagyon jól el vagyunk ugy h őőő olyanokat mondot h hiányoztam neki ölelgetjük egy mást /ma már adtam neki egy puszit is :$/ de nem direkt nem birtam kiiii . :// nagyon vissza huzodó lány.2012. jan. 6. 16:29
1/22 anonim válasza:
Járjatok még 5x és le van tudva.
2/22 anonim válasza:
Te meleg vagy? Mert az írásod alapján lánynak néztelek!
3/22 A kérdező kommentje:
de hallod elhiszem h te csak igy gondolod de még lehet szeretem iss tehát létszives neeee szorakozál -.- köszi a válaszodat
2012. jan. 6. 16:31
4/22 A kérdező kommentje:
neeem xd :)
2012. jan. 6. 16:32
5/22 nielindi válasza:
hú b@zmeg!!! ezt a helyesírást :D
6/22 A kérdező kommentje:
hááát igenn sry új a billentyűzetem és szokatlan :S
2012. jan. 6. 16:33
7/22 anonim válasza:
Most össze zavarodtam.. fiú vagy, vagy lány??
8/22 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy tetszik neked és járjatok megint...és megint...és megint. -bocs nem tudtam kihagyni-
9/22 A kérdező kommentje:
fiuuu és akiről beszéltem az lány. de a kérdésemre sajnos nem válazoltataok :S
2012. jan. 6. 16:35
10/22 PT-Daniel válasza:
Atyauristen! Ennyi hiba egy ilyen rövid szövegben! Hova jarsz te? Schmitt Pal Altalanos Iskolaba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!