Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez gombás fertőzés?
pár napja nagyon viszket a hüvelyem, és kicsit sűrűbb a folyásom... tudnátok segíteni, hogy mit csináljak? muszáj dokihoz menni,nem lehet valahogy itthon megoldani a dolgot? Illetve mitől kaphattam el? Még szűz vagyok. Az előfordulhat, hogy ha a barátom cigizik, és orálisan kielégít, akkor úgy elkaphattam?
Előre is köszi
Nem valószínű, de elkaphattad közös törölköző használtnál, ha esetleg gombás a barátod, vagy strandon akármi lehet..
De a doki megmondja a tutit, menny el, inkább mint szenvedj, szülőknek is nyugodtan szólhatsz, ők is tudják hogy nem csak szextől lehet ilyen bajod.
A gombás fertőzést bárhonnan összeszedhetted - nem feltétlenül, sőt nem is elsősorban szex útján kapja el az ember lánya, pláne nem orális szextől.
Bár a tünetek alapján más is lehetne, de ha tényleg szűz vagy, akkor a gomba a legvalószínűbb (meg egyébként is az a leggyakoribb).
Szerintem menj el vele orvoshoz, az a legbiztosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!