Nem múló fertőzés?
Pár hete észrevettem, hogy folyásom van. Szúr, viszket.
Voltam nőgyógyásznál.Kiderült, hogy fertőzés, kaptam rá 6 szemes hüvelykúpot. De nem múlt el, ezért visszamentem és megint felírta ugyanazt. E hét kedden használtam el a gyógyszerből az utolsót. Ma viszont észre vettem, hogy valami barna trutyi folyik ki belőlem. Iszonyatosan viszket tegnap este óta. A legdurvább, hogy fáj a csiklóm! Valakivel előfordult már olyan, hogy nem múlt el a fertőzése? Ja és még egy furcsaság, hogy ott lent, hámlik a bőröm és iszonyat piros. 19/L
Vett kenetet? Van partnered? Őt kezelték? (Lehet h.ülye kérdés, de már vagy három olyan idiótával találkoztam a honlapon, aki nem kezelte a partnerét és meglepődött hogy nem múlnak a dolgok... -.-)
Ha a doki nem elég figyelmes, válts, mert sajnos sok olyan nőgyógyász van, aki sz.rik bele (sztk v. magán az is mindegy...) csak random felirkál dolgokat...
És volt a kenetnek eredménye? Mert ha csak vett és nem küldte laborra, nem nézték meg hogy mi okozza a fertőzést akkor csupán önszorgalomból matatott ott lent.
(Persze hogy vörös és hámlik, gyulladásban van az egész.)
Hát a tünetek alapján egy nagyon durva gombás dolognak tűnik, nekem ugyanez volt, és Klion-D-t kaptam rá. 10 db-os volt eleve, a végére elmúlt.
Keress egy másik orvost, mert aki másodszor is azt írja fel, ami előszörre nem használt, az nem igazán figyel oda a betegeire.
A barna trutyi lehet menzesz (nem kéne megjönnie?) vagy köztivérzés, pecsételő vérzés, lehet, hogy a gyógyszer okozza.
Ha megjön, nem használhatsz kúpot. Csak akkor kezdd a köv. kezelést, ha elmúlt.
Mindenféleképpen másik orvoshoz fogok fordulni, nem igen bírom ezt elviselni.
Köszönöm szépen a segítséged! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!