Elsö menstruáciò, nektek mennyi idöre jött a 2-dik?
Lànyok nektem mi elött meg jött az elsö volt eleinte fehèr folyàs mert nekem hopsz egy oktòberi napon oktòber 26-àn meg jött 9 èves korom otta ott lent elègè el keztem szörösödni, de nem volt fehèr folyàs csak meg jött 2011.oktoberben kb 6-8 napig tartót eleinte a 2 nap csak ilyen gyenge fehères barnàs de vères is volt aztàn eröseb piros barnàs mint a vèr a vège felè szintèn csak fehères barnàs volt aztàn el mùlt ès azota semmi màr 3 hònapja lesz holnap 12 èves vagyok lassan 13 egy kicsit fura de olvastam ès leveleztem itt olyanal akinek 6 honapig volt fehèr folyàs aztàn meg jött rendesen de kimaradt neki 3 honap de egy olyan lànyal is akinek szintèn hirtelen meg jött rendesen aztàn 5,5 honapig semmi azota rendszeres lett neki màr. Ès olvastam is cikekben hogy mèg 1-2 èv rendszertelen!
Ez alatt a 3 hònap alatt növöbe van a cicim is!
Meg köszönèm ha le ìrnàtok nektek hogy volt stb... lehet privàtban is, de amùgy bàrki ìrhat minèl többen.
Ne izgulj, ez így eddig rendben van. Legyen nálad mindig "készenléti felszerelés", hogy ne érjen váratlanul. Ha jövő októberig nem jön meg újra (amit nem tartok valószínűnek), akkor menj el orvoshoz, akár anyukáddal.
Amúgy nekem 14,5 évesen jött először, utána rendszeres volt, egyszer-egyszer az elején kimaradt egy hónap.
34/N
Ja, és a fehéres folyás is rendben van, azt "méhnyaknyáknak" hívják. Végig kíséri majd felnőtt nő korodat, a termékenységre utaló jel.
Akkor kell orvoshoz menni vele, ha sűrű sárgás lenne, és erősen büdös, esetleg viszketsz is hozzá odalent, az már valamilyen fertőzésre utal.
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!