Hogy telik el a suliidőbe a estétek? Minden t irjatok le idöről idöre de leirhatjátok az egész napotokat előre is kösszi
12:30 vagy 13:15 (Attól függ mennyi órám van 4v5) hazaérek.
Pihenek kb fél órát utána megírom a leckét és utána bepakolok és gééééééééééép :D vagy lógok a haverokkal :p
Hát...
ahogy hazajövök asuliból min. délután 5- ig tanulás=viszont ez ritka..!!
Nyáron meg kimegyek a haverokkal, pénteken meg buli néha(suli)
Télen viszont csak szabadkor... tanulas utan..
6:15-kor felkelek.
Wczek,megmosakodok,megfésülöm a hajam,felöltözök,reggelizek,elrakom a szenyát meg az innivalót.Hajatvasalok,ha van kedvem sminkelek (barna ceruza+spirál+ajakápoló+korrektor),beágyazok.
7:10-kor elmegyek otthonról.
Óráimtól függően olyan 13:30-15:00 között hazaérek.Ebédelek,elmosogatok utána ha kell.Pihenek max. 1 órát,utána tanulok másnapra.A tanulás kb. 2-4 óra között ingadozik.
Utána rendet rakok és gépezek.Aztán vacsi,majd tv.
Utána zuhanyzás,arcápolás stb...
És kb. 10-10:30 körül lefekszek.
15/L
szija:ĐĐ
5:45-kor kelek..megreggelizek..rendbe rakom magam.smink minden...stb:Đ
ez kb.1óra..és 3/47-kor elindulok itthonról.:Đ
szeretek a suliban korán benntlenni:Đ
2és4között hazaérek:Đ 6ig tanulok^^ majd edzés és fél9-re hazaérek..
vacsi minden..joban rosszban:$
majd fél 10-kor lefekszem
6:30kor kelek
van fél órám kajálni és elkészülni
7:10 jön a busz
7:25 suliban vagyok
14:30 végzek
15:00-15:30 hazaérek
bekapcsolom a gépet, meg ebédelek
utána kikapcsolom, vagy kiírom elfoglalt és megírom a házit, kicsit tanulgatok
fél hétkor híradó, utána vacsi, jóban rosszban, barátok közt közben msn és este sorozatok :D
22:30 megyek szunyálni (:
Most fogok hetedikbe menni, amit már nagyon várok ! :)
Nem tudom, hogy mennyiben fog "felborulni" az eddigi napirendem, de egész hatodikban így nézett ki ( persze +/- fél óra eltérések voltak ) :
* 6:30-7:00 között felkelek, beágyazok, elmegyek a mosdóba ( WC, tusolás, fogmosás, stb... )
* 7:00 körül reggelizek - általában kiflit, ( szalámival és paprikával ) müzlit vagy kalácsot teával ill. kakaóval
* 7:15-7:20 körülre megreggelizek, majd megcsinálom a hajamat
* 1/2 8 - 3/4 8-kor elindulok az iskolába
* 13:00 körül végzek az iskolában, megebédelek a menzán
* hétfőn és csütörtökön 4-től 5-ig zeneiskolában vagyok ( zongora, szolfézs ) , kedden és pénteken hittan 3/4 2-től 1/2 3-ig , angol pedig : kedden fél négytől fél ötig, pénteken pedig fél öttől fél hatig
* általában 5-re hazaérek, ( eddigre vége minden különórának ) addigra már az anyag negyedét megtanultam.
* 7-8-ra végzek ( de nem mindig )
* vacsorázok - fürdök/tusolok - majd megnézzük a sorozatokat ( Jóban Rosszban, Barátok közt )
* 9-negyed 10 körül már lefekszek, fél 10-re elalszok.:)
6:00 felkelek
6:00- 6:30 készülődök a suliba
6:30- 7:00 buszozok
7:00- 7:15 veszek enni, beérek suliba
legkésőbb 14:30-ra végevan az óráimnak
15:00- 15:30 busz hazafelé
15:35- 15:45 kipakolok a táskából, megnézem mit kell tanulni / mi a házi másnapra
15:45- 17:30 tanulás, házi, közben eszek valamit
17:30- 19:00 gép, tv ilyesmik :)
19:00 - 19:15 vacsi
19:15- 19:45 fürcsi, fogmosás
19:50- 21:45 tv
22:00 alvás
de ha előbb érek haza és előbb végzek a tanulással akkor elmegyek sétálni, sütök valamit, elmegyek vhova a barátnőimmel.. ilyesmik :D
13/L
felkelés :
5.10 - 5.25-ig ágyban vagyok, ha ki van készítve a ruhám, ha nincs már megyek is utamra 5.10 után
5.30 felöltözök
5.35 hajam kivasalom vagy felkötöm vagy v.mit csinálok vele
5.45 elkezdek kajálni, majd bepakolom az innit meg a kaját.
5.55 fogat mosok, amint kiérek a fürdőből megyek az előszobába cipőt húzni +kabát, sapka, sál, ha olyan idő van.
kisétálok a buszhoz, kb 5-7 perc.
6.10- kor indul abból buszmegállóból a busz, ahol mi várjuk, de késik mindig.
Majd kimegyek az állomásra a 6.32-es vonathoz.
Kb. 7.00-7.15-re bent vagyunk a suliba, megcsin. a házit, vagy még tanulunk,beszélgetünk
Ált.-ban 13.20 kor vége az óráinknak, és majdcsak futok a 13.41 -es vonathoz, és mire megint hazaérek busszal, mert messze lakom az állomástól kb. fél 3.
Amint hazaérek ledobom a cuccom, beszélgetek anyával, gépezek vagy pihenek, majd nagy nehezen ráveszem magam a tanulásra, ha ez kész, addigra megjön a barátom.Velem van fél9- 9ig.
Majd megyek anyához tv-t nézni.
10-kor megyek fürdeni.
Majd 10.30 kor ágyban vagyok, azt puszi.
Ja igen, járok különórákra német, angol.Az egyik hétvégén a másik hétköznap van, de szerintem most szombatonként járni fogok úszni is :D
Bocsi a hosszúságáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!