Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogy telik el a suliidőbe a...

Hogy telik el a suliidőbe a estétek? Minden t irjatok le idöről idöre de leirhatjátok az egész napotokat előre is kösszi

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Reggel 6kor kelek,megiszom a reggeli teám,elmegyek wcre,megfésülködök,bepakolok meg persze felöltözök és megyek.háromnegyed 8ra beérek.Az idei órarendem nem tudom de tavaly legelőbb fél 1kor végeztem de volt hogy csak negyed 3körül.Rosszabb esetben 3ra hazaérek és eszek.Leülök picit a gép elé vagy beszélgetek anyuékkal.Ha kell valamit tanulni nekiállok esetleg átjön a párom.Este még átnézem a dolgokat és eszek.gépezek vagy tvzek kicsit és amikor elálmosodok alszok.
2010. aug. 31. 23:54
 12/12 anonim ***** válasza:

mondjuk nézzük a szerdát amikor 6órám van :14:15 hazaérek

14:15-14:20: lerakom a táskám, kezetmosok stb

14:20: eszek+iszok egy kávét/capuchinot,

14:30:megírom a leckét utánna megtanulom a szóbelit

15:30: gyakorolok a felvételire

16:30: csendéletet rajzolok vagy mozdulat rajzokat

19:00: olvasok vagy rajzolok

19:30: gépezek vagy rajzolok

20:00: fürdés+hajmosás

20:30: olvasás vagy rajzolás

22:30: lefekvés

még ez a szerdám nem így telt mert ma csak évnyitó volt:D semmi lecke:D csak felvételire gyakorolgattam :)

így tervezem a szerdámat.. sajnos nemtudom leírni általánosítva a napjaimat mert mindegyik napon máskor érek haza :D úgytűnhet hogy ezt a beosztást szüleim írták pedig nem :) próbálok kicsit szigorú lenni magamhoz:D

2010. szept. 1. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!