Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Évek óta elmaradó menstruáció...

Évek óta elmaradó menstruáció esetén (30 éves vagyok), mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
A nőgyógyászom Norcolut tablettát írt fel, de félek a mellékhatásoktól (pl. hízás), mivel hormonális hatású. Tud -e valaki olyan megoldást, ami nem gyógyszer, vagy ami nem jár mellékhatásokkal?
2012. jan. 8. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Házi praktikák ilyesminél nem igen tudnak segíteni. Talán még egy homeopátiás orvost felkereshetnél.
2012. jan. 8. 19:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát ha már egy éve nincsen vérzésed, akkor itt nem segítenek gyógynövények. Már rég kezelni kellene.
2012. jan. 8. 19:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Reménytelen.. Nekem is ez van kimarad, orvos, gyógyszer aztán abbahagyom (babát szeretnék), megint kimarad, orvos aztán gyógyszer. Utoljára azt mondtam elég volt nem veszek be több gyógyszert. Fél évig kimaradt, aztán meg elkezdtett fájni a hasam. Az orvos mondta, hogy vagy elkezdem megint szedni a gyógyszert vagy folytatodni fognak a görcsök.

Hízni sem biztos, hogy fogsz a gyógyszertől, sőt én akkor híztam amikor nem szedtem a gyógyszert és nem menstruáltam.

Érdemes jól kivizsgáltatni magad, mert megoldást is könnyebben találnak a bajodra ha tudják mi okozza a kimaradást.

2012. jan. 9. 09:49
 4/6 anonim ***** válasza:
ilyenkor ti nem vagytok nagyon rosszul, ha kimarad vagy sokat késik?Hasfájás,gyengeség,rossz közérzet,fejfájás,szédülés,hányinger,mintha meg akarna jönni érzés,ilyenekre gondolok.
2012. jan. 11. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
csak mert én ilyenkor nagyon rosszul vagyok.Én se akarok gyógyszert szedni egyébként.Legtöbbször csinálok tesztet,ha sokat késik,most épp 18 napja.Legutóbb pco-t írt a papíromra,de semmit megoldást se mondott az orvos.
2012. jan. 11. 13:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Van valamilyen tapasztalatotok Norcolut tabletta szedésével kapcsolatosan? (MELLÉKHATÁSOK)
2012. jan. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!