Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Előfordulhat hogy a menstruáci...

Előfordulhat hogy a menstruáció miatt fáj a könyökömnél a combtövem, bokánál, térdemnél?

Figyelt kérdés
Nagyon rossz mert olyan érzés hogy le akar szakadni! :/
2012. jan. 7. 20:01
 1/1 anonim válasza:

Szia,

én is nagyon sokáig szenvedtem ezektől a fájdalmaktól; fájt a hasam, combjaim,...

Próbáltam gyógyszereket: akkor még csak No-Spa és Merisitin volt, de alig használt. Volt, hogy egy nap 8 tablettát bevettem, de csak kába lettem tőle, a hasam görcsölt továbbra is :-/

Pár éve kaptam egy tanácsot, hogy próbáljak ki egy homeopátiás szert. Nekem ez bevált: a hasgörcsöt teljesen megszünteti. Ami megmaradt: az ingerültség, ami a menstruáció kezdete előtt 1-2 nappal jelentkezik - de ezt már ismeri a családom :-)

Nem tudom, milyen viszonyban vagy a homeopátiával - ha érdekel, megírom a szer nevét.

Üdv!

2012. jan. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!