Aggódok.13 éves vagyok és még nem jött meg. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már majdnem mindenkinek megjött az osztályból... mégcsak fehérfolyásom sincs. Már nagyon várom s idegesít hogy le vagyok maradva. Tudok valamit tenni,hogy megjöjjön hamarabb? És mi lesz ha nem jön meg?2012. jan. 6. 19:38
1/11 anonim válasza:
Semmi nem lesz. Van, akinek 18 éves korában jön meg. Teljesen okés vagy!
2/11 anonim válasza:
Inkább örülj, hogy nem szenvedsz vele...
3/11 A kérdező kommentje:
De nem örülök...
2012. jan. 6. 19:42
4/11 anonim válasza:
Ehh.... ne várd, nincs fosabb egy nő életében. És komolyan mondom.
Ráadásul nekem már 11-12 évesen megjött. Kb 14-15 éves koromig olyan hasgörcseim voltak, hogy fontolgattam, hogy leszúrom magam, mert ezt nem lehet elviselni.
Bár nekem is később jött volna meg!!! 2 év plusz kényelem, amikor nem azon aggódsz, hogy mikor jön meg, és mikor jár kényelmetlenségekkel...
Bah ne legyél h.ülye, ne várd, úgyse kerülheted el, és majd gyűlölni fogod te is...
Ez nem fejletlenség kérdése, a te szervezeted ilyen. Örülj neki.
20L
5/11 Inkog Nito válasza:
Ez nem trend,hogy ha a többieknek megjött akkor nekem is jöjjön meg...
6/11 anonim válasza:
Egészség-Nők egészsége
Ebben a kategóriában több választ kapnál. Az a hely ilyenekkel van tömve.
8/11 anonim válasza:
örülj neki hogy még nem jött meg mert mikor megjön utána majd vissza sirod ezeket a jó éveket
9/11 anonim válasza:
Ha már megjelentek rajtad a másodlagos nemi jellegek, tehát nő a melled, és szőrösödik a puncid, ne aggódj. A menstruációdnak 16 éves korodig kell megjönnie. Ha akkor sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned.
10/11 anonim válasza:
És nyugodtan várd,problémád nem lehet belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!