14 éves fiú vagyok, van egy 15 éves haverom, és nagyon aggódok érte, de gondolom ezzel az agyára megyek. Ezért már találkozni sem akar velem. Mit tegyek?
a drogok akkor rosszak ha rosszul használod őket. és ő rosszul használja őket. szóval szerintem olvass utána a témának, az a legidegesítőbb amikor valaki semmit sem tud a drogokról és csak mondja hogy rossz. Viszont ő tényleg veszélyben van, volt olyan ismerősöm aki nagyon elzüllött és most ott tart hogy napi rendszerességgel drogozik a haverjaival a tereken, fű, LSD, minden, (nem az a baj hogy LSD hanem az hogy tényleg csak ami jön, akármi) és a haverját le is csukták most mert ugye lopnak is.
szóval szerintem ha már eleget tudsz a drogokról magyarázd el neki hogy ez így nem jó mert így csak tönkreteszi magát. Amúgy nem vagy könnyű helyzetben, nehéz a drogosokat megérteni ha te nem vagy az, én próbáltam már pár dolgot de a barátomra én se tudtam hatni mert már teljesen eltávolodott a hétköznapi felfogástól és végül csak azt tudtam csinálni hogy megszakítottam vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!