Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok, van egy...

14 éves fiú vagyok, van egy 15 éves haverom, és nagyon aggódok érte, de gondolom ezzel az agyára megyek. Ezért már találkozni sem akar velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval egy barátnőmmel, voltunk a westiben, és ott találkoztunk.. én nem ismertem, de ő igen, régen jártak, csak a csaj szakított vele, hát a sráv elkezdett velünk jönni, és tökre összehaverkodttunk meg minden, de amiko én felszálltam a vonatra, és ő hazakisérte volna a lányt, leitatta és elért hogy a lépcsőházukban kiverte neki... na má ez is rosszúl esett, de a legjobb most jön! Kiderült hogy drogozik! Ugyanis félig beszíva szívott amikor tegnap bementem a nyugatiba... (Fel sem ismert) ma találkoztunk és rohadttúl leordítottam a fejét, de ő mondta h jó nem szokott meg ilyenek, ami nem igaz me a haverjaitól meg tudttam, h má lassan egy éve csinálja... Látszólag az agyára egyek, hogy állandóan csesztetem ezzel, de én csak jót akarok neki... Ma pedig tök flegmán lekoptatott... Ettől eltekintve naon jó arc srác, és nem akarom h megszakadjon a kapcsolatunk, az anjának nem szólhatok, mert beteg, évek óta korházban van, apja meghalt, rákban (ezekután pláne nem kéne drogozni) meg az is milyen lenne már ha bejelenteném? :O Mit tegyek?
2011. nov. 13. 16:15
 1/2 anonim ***** válasza:

a drogok akkor rosszak ha rosszul használod őket. és ő rosszul használja őket. szóval szerintem olvass utána a témának, az a legidegesítőbb amikor valaki semmit sem tud a drogokról és csak mondja hogy rossz. Viszont ő tényleg veszélyben van, volt olyan ismerősöm aki nagyon elzüllött és most ott tart hogy napi rendszerességgel drogozik a haverjaival a tereken, fű, LSD, minden, (nem az a baj hogy LSD hanem az hogy tényleg csak ami jön, akármi) és a haverját le is csukták most mert ugye lopnak is.

szóval szerintem ha már eleget tudsz a drogokról magyarázd el neki hogy ez így nem jó mert így csak tönkreteszi magát. Amúgy nem vagy könnyű helyzetben, nehéz a drogosokat megérteni ha te nem vagy az, én próbáltam már pár dolgot de a barátomra én se tudtam hatni mert már teljesen eltávolodott a hétköznapi felfogástól és végül csak azt tudtam csinálni hogy megszakítottam vele a kapcsolatot.

2011. nov. 19. 20:33
 2/2 anonim válasza:
Na ja Én is probálgatom a zöldet... tecik is meg minden csak nem szabad tulzásba esni lehet hogy a környezetembe azt mondjak hogy fuj drogos de téleg ami élményt ad az nagyon tecik nem szeretném hosszu távra tervezni a füvel a kapcsolatot csak amedig discoba jarok majd pl meg ienek... üdw
2011. nov. 20. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!