Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Barátnőm 17 éves lányáért...

Barátnőm 17 éves lányáért aggodok. Szerintetek?

Figyelt kérdés
lánya cigizik de barátnőm nem tiltja neki mert szerinte nincs értlme. Hétvégenként a barátjánál szokott aludni és gyakran hétköznap is. Amíg nem volt barátja minden hétvégén bulizott volt hogy kiszívott nyakkal jött haza és csak kiabált vele de sose büntette meg. Jegyei nem jók de emiatt se bünteti őt. Ez máshol is normális? Nekem nincs gyerekem
2011. nov. 19. 00:02
 1/8 A kérdező kommentje:
emelett volt olyan hogy úgy berúgott hogy úgy kelett hazahozni. Kollégiumból kidobták őt.
2011. nov. 19. 00:05
 2/8 LittleCherryGirl válasza:
74%

Lehet,hogy Én vagyok a hülye,de 17 évesen ez nekem abnormális!Állítsátok le a lányt,különben ő is az útszélén fogja végezni.

19/L

2011. nov. 19. 00:16
 3/8 anonim ***** válasza:
51%
mindenkinek joga van elb@szni a saját életét
2011. nov. 19. 00:21
 4/8 anonim ***** válasza:
50%

"mindenkinek joga van elb@szni a saját életét"

Na ja, csak tán a szülőnek van joga és kötelessége beleszólni egy 17 éves csitri életébe, nem, kedves utolsó???

Nem jól teszi a barátnőd, hogy "csak" kiabál, mert amint az ábra mutatja, nem ér semmit.

Én agyonütném a 17 évesemet, az tuti.

Büntetni kell. Szobafogság, nincs internet, zsebpénz-megvonás, akármi, ami érzékenyen érinti a leányzót.

Szóval nem normális, de az én ismeretségi körömben is van ilyen, szintén 17 éves a lány, anyuka egyedül neveli, ő veszi neki a cigit (!), aztán ha vmi van, akkor kiabál egyet a lányával és kész, minden megy tovább. Szörnyű, nem tudom, mi lesz a vége...

2011. nov. 19. 10:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon kedves vagy hogy így aggódsz,nagyon rosszul csinálja a lány anyja.Meg kéne jól büntetni,nincs zsebpénz,telefon internet,pláne nem aludhat a barátjánál csak 2-3 hetente egyszer, sőt a büntetés idején egyszer sem,nem engedni buliba, és mindenképp leülni vele beszélni észhez téríteni. Sajnos sok szülő a liberális elv szerint "neveli" a gyereket", ez azt jelenti hogy nincs büntetés.nincs kis korban popsira készre csapás,később jól megérdemelt pofon sincs,azt csinál a gyerek amit akar,akár 13-15 évesen bulizhat,ihat,cigizhet,pasizhat stb. nem baj nekik ha a gyerek 11-4 évesen sminkeli magát,úgy öltözik mint egy kis k**va,és azt hiszik ezzel jó kapcsolatuk lesz a gyerekükkel,aztán koppannak persze.Egy gyereknek kellenek a korlátok,persze azért nem eltúlzott korlátok mint a pl 17-18 éves nem mehet el szilveszterkor sem egy buliba,de azért tudni kell hol a határ
2011. nov. 19. 11:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem 17 évesen nyugodtan menjen bulizni. Mikor, ha nem most? Mondjuk a barátjánál még én sem engedném aludni.

A tiltás általában nem hoz eredményt. Én anno (igaz még kevésbé volt veszélyes a világ) 13 éves koromban azt hazudtam, hogy a barátnőmnél alszom, és közben bulizni mentünk az idősebb barátnőimmel. Egyszer én is csúnyán berúgtam 14 évesen. Pasiztam is rendesen, de azért a szex-et nem kezdtem 14 évesen.A szüleim teljesen normálisan neveltek, nem liberálisan. 17 éves korom körül már komoly barátom volt, ráeszméltem, hogy mitől miért féltettek a szüleim, és megértettem őket. Mára 33 évesen komoly családanya vagyok, és nem híve a liberális nevelésnek. A gyerek úgyis megteszi azt, amit akar.De ha van esze, és jó példát látott, nem fog elcsúszni az élete.

2011. nov. 19. 13:23
 7/8 anonim ***** válasza:

1. nem a Te gyereked, ne szólj bele.

2. Ezt a csajt már nem lehet büntetésekkel megnevelni, veréssel meg végképp nem. kisebb korőban kellett volna nevelni, nem akkor, mikor már késő.

2011. nov. 19. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
egy ringyó, mint a legtöbb nő, mi ebben a különös?
2011. dec. 16. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!