Barátnőm 17 éves lányáért aggodok. Szerintetek?
Lehet,hogy Én vagyok a hülye,de 17 évesen ez nekem abnormális!Állítsátok le a lányt,különben ő is az útszélén fogja végezni.
19/L
"mindenkinek joga van elb@szni a saját életét"
Na ja, csak tán a szülőnek van joga és kötelessége beleszólni egy 17 éves csitri életébe, nem, kedves utolsó???
Nem jól teszi a barátnőd, hogy "csak" kiabál, mert amint az ábra mutatja, nem ér semmit.
Én agyonütném a 17 évesemet, az tuti.
Büntetni kell. Szobafogság, nincs internet, zsebpénz-megvonás, akármi, ami érzékenyen érinti a leányzót.
Szóval nem normális, de az én ismeretségi körömben is van ilyen, szintén 17 éves a lány, anyuka egyedül neveli, ő veszi neki a cigit (!), aztán ha vmi van, akkor kiabál egyet a lányával és kész, minden megy tovább. Szörnyű, nem tudom, mi lesz a vége...
Szerintem 17 évesen nyugodtan menjen bulizni. Mikor, ha nem most? Mondjuk a barátjánál még én sem engedném aludni.
A tiltás általában nem hoz eredményt. Én anno (igaz még kevésbé volt veszélyes a világ) 13 éves koromban azt hazudtam, hogy a barátnőmnél alszom, és közben bulizni mentünk az idősebb barátnőimmel. Egyszer én is csúnyán berúgtam 14 évesen. Pasiztam is rendesen, de azért a szex-et nem kezdtem 14 évesen.A szüleim teljesen normálisan neveltek, nem liberálisan. 17 éves korom körül már komoly barátom volt, ráeszméltem, hogy mitől miért féltettek a szüleim, és megértettem őket. Mára 33 évesen komoly családanya vagyok, és nem híve a liberális nevelésnek. A gyerek úgyis megteszi azt, amit akar.De ha van esze, és jó példát látott, nem fog elcsúszni az élete.
1. nem a Te gyereked, ne szólj bele.
2. Ezt a csajt már nem lehet büntetésekkel megnevelni, veréssel meg végképp nem. kisebb korőban kellett volna nevelni, nem akkor, mikor már késő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!