Mit csináljak? Adjatok tanácsot.
13 vagy, de anyukád még nem beszélgetett veled erről és a suliban sem világosítottak fel???
A ciklust a menstruáció első napjától kell számolni. Jegyezd fel egy naptárban, hogy ma jött meg, és jelöld be azokat a napokat, amelyeken vérzésed van. Az intenzitását is érdemes jelölni.
A ciklus átlagos hossza 28 nap, de 25-35 nap között normálisnak tekinthető. De az első pár évben ált. összevissza jön meg, lehet, hogy több hónapig kimarad most, vagy épp két két múlva újra megjön.
Az ideje 3-7 nap, de az elején ez is lehet hosszabb is, rövidebb is. Nekem az első vagy 10 napig tartott, de olyat is tudok, akink csak pár napig volt vmi maszat.
A lényeg, hogy mindig mikor megjön, jegyezd fel. Ha beáll a ciklusod, akkor kb. ugyanannyi naponta fog megjönni. Tehát a meglévő adatokból tudsz majd számolni, hogy kb. mikor esz a következő.
Egyelőre szerintem betétet használj. Ha erős a vérzésed, akkor vannak éjszakai betétek is, azok nagyobbak és vastagabbak.
Én a szárnyas betéteket ajánlom, mert a szárny nélkülieknél könnyen melléfolyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!