Mit csináljak? Adjatok tanácsot.
Figyelt kérdés
13 éves vagyok és ma megjött.. először..:S Nem is éreztem csak simán elmentem wc-re és láttam hogy véres.Adjatok tanácsot légyszives! Meg hogy hány naponta van ez, vagy meddig tart és a menstruáció kezdetétől kell számolni ?! Éjjelre mit ajánlotok? Ja és az hogy az elején az is lehet hogy például most elmulik 2 hét mulva váratlanul megint lesz?:S FONTOS!2012. jan. 7. 18:33
11/19 anonim válasza:
csak tampont ne használj mert az gáz 13 évesen -.-"
12/19 A kérdező kommentje:
Azt semmikép nem fogok!:)
2012. jan. 8. 10:53
13/19 anonim válasza:
Azért ne használj tangát,mert mint látom nem tudod a veszélyeit! (Csoda,hogy anyukád megengedi)
14/19 A kérdező kommentje:
Miért mik is a veszélyei?
2012. jan. 10. 19:01
15/19 anonim válasza:
Pl. könnyebben lehet vele összeszedni különböző bacikat, nagyon könnyen átragadnak a fenékrészről a hüvelyedhez a "nagy" wc utáni maradékok. Mert hiába is nem látszik az ott van...hiába törlöd ki jól...Nőgyógyász asszisztens vagyok! :)
16/19 A kérdező kommentje:
Jézusom, erre nem is gondoltam! Ez tényleg komoly.:| Köszönöm a válszodat!
2012. jan. 10. 21:31
17/19 anonim válasza:
Szívesen. Remélem komolyan gondoltad!
18/19 A kérdező kommentje:
Igen elég komolyan!:) Ja és még az a kérdésem lenne, hogy ugye szombaton jött meg először, és ma estére már elmúlt teljesen, az erősebb napok a szombat és vasárnap volt.. szerintetek még rakjak meg tisztaságit hátha lesz valami? (mivel az első évekbe össze-vissza van még)
2012. jan. 11. 18:42
19/19 anonim válasza:
Hát mindennap használhatsz,de még elég kiszámíthatatlan. De lehet,hogy rögtön be áll. Hát nem is tudom. Várjuk meg a többiek válaszát,de én azt mondom tehetsz. (De amikor mondjuk otthon vagy és többet jársz WC-re akkor szellőztesd egy kicsit -> mármint akkor nem rakjál be) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!