Nagyon várom a menstruációt. Ti is vártátok? Baj ha várom?
Figyelt kérdés
11/L2012. jan. 8. 18:02
2/18 anonim válasza:
Nem baj :)
Én nem vártam,de nem is ellenkeztem,jött amikor akart (12 voltam).
3/18 anonim válasza:
Igen, tök jó minden hónapban egy hétig vérezni, szuperek a görcsök, a derékfájás és a mellfeszülés, egyszerűen imádom...
Ne várjad, nem villamos, amúgy meg majd 40-45 évig élvezheted a menstruáció örömeit, nem ettől leszel "nagylány", hanem csak biológiailag érettnek számítasz. Baromi sok nyűg tud lenni vele, addig jó, amíg megvan persze, de én egyáltalán nem vártam és most is örülök, ha túlvagyok rajta...
4/18 A kérdező kommentje:
Már minden jele megvan, szóval bármikor megjöhet nekem.Ezért mindig hordok magammal betétet.
2012. jan. 8. 18:07
5/18 anonim válasza:
Én vártam, mert már majdnem 14 voltam, jóformán az utolsó az osztályban, akinek megjött. Mondjuk én is voltam a legfiatalabb a lányok közül. Csak addig várja az ember, amíg kíváncsi. Hamar meg fogod unni :) Mondjuk így 13 év után nekem már azok a napok is szinte ugyanolyanok, mint a többi. Szinte észre se veszem. Sajnos a sors fintora, hogy a nő bár nem várja, de örül ha megjön :) mert ugye tudjuk mit jelent ha nem
6/18 anonim válasza:
ne várd, mert kellemetlen lesz, fájhat is, nyűgös is leszel
7/18 A kérdező kommentje:
Tudom,de valahogy nem tudom magamat ezzel lenyugtatni.
2012. jan. 8. 18:12
8/18 anonim válasza:
Akkor várjad, mindnekinek a magánügye. De nem leszel tőle több vagy felnőttebb.
9/18 A kérdező kommentje:
Tudom...
2012. jan. 8. 18:17
10/18 anonim válasza:
Nem feltétlen lesz minden bajod.
Én pl a szerencsések közé tartozom,kb 2 évente egyszer ha görcsölök tőle,sosem fáj semmim,nem ömlik belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!