Nagyon várom a menstruációt. Ti is vártátok? Baj ha várom?
Szerintem normális, hogy várod.
Lehet, hogy sokaknak kellemetlen, de basszus....örüljetek neki, hogy ti legalább minden hónapban rendszeresen véreztek pár napot. Mert valószínűleg akkor minden rendben van veletek, egészségesek vagytok és lehet gyereketek.
Nem beszélve arról, hogy ha szexuális életet éltek, akkor azért elég könnyen rá tudtok jönni, ha babát vártok.
Én itt vagyok 21 évesen, fél évente jó, ha egyszer megjön. Szívesen cserélnék akármelyikőtökkel, mert baromira nem olyan jó ám azon rágódni, hogy vajon lehet-e gyerekem...
Egyébként is. Kimutatták már, hogy azoknak a lányoknak kevesebb gondjuk van a vérzésükkel, akiket úgy neveltek, hogy a menstruáció egy természetes és jó dolog, azt mutatja, hogy az ember szervezete megfelelően működik.
Ha az ember egyfolytában azon siránkozik, hogy jaj de szar meg jajde fáj, akkor olyan is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!