Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon várom a menstruációt....

Nagyon várom a menstruációt. Ti is vártátok? Baj ha várom?

Figyelt kérdés
11/L
2012. jan. 8. 18:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem normális, hogy várod.

Lehet, hogy sokaknak kellemetlen, de basszus....örüljetek neki, hogy ti legalább minden hónapban rendszeresen véreztek pár napot. Mert valószínűleg akkor minden rendben van veletek, egészségesek vagytok és lehet gyereketek.

Nem beszélve arról, hogy ha szexuális életet éltek, akkor azért elég könnyen rá tudtok jönni, ha babát vártok.

Én itt vagyok 21 évesen, fél évente jó, ha egyszer megjön. Szívesen cserélnék akármelyikőtökkel, mert baromira nem olyan jó ám azon rágódni, hogy vajon lehet-e gyerekem...

Egyébként is. Kimutatták már, hogy azoknak a lányoknak kevesebb gondjuk van a vérzésükkel, akiket úgy neveltek, hogy a menstruáció egy természetes és jó dolog, azt mutatja, hogy az ember szervezete megfelelően működik.

Ha az ember egyfolytában azon siránkozik, hogy jaj de szar meg jajde fáj, akkor olyan is lesz.

2012. jan. 8. 18:18
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi!<3 De örülnék még válaszoknak
2012. jan. 8. 18:21
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem 12 évesen jött meg nagyon vártam bár most jobb lenne még eg kicsit ha nem lenne
2012. jan. 8. 18:50
 14/18 anonim válasza:
Igen normális, hogy várod. Ilyen idősen énis vártam, a barátnőimmel mindig témáztunk róla. De! Már az első szörnyű görcsökkel kezdődött, és szinte óránként csere ,mert átázott. Általános suliba így ment végig. Aztán később jöttek az egy héttel a mensi előtti népszerű tünetek ( mellfeszülés,iszonyú fejfájás, derékfájás,hőhullámok , fáradtság.) Ha valahová mennem kell azokon a napokon ki vagyok készülve, azon aggódok hogy mikor üt át,az összeesés határán vok, hiába a tampon. És nagyon sokan vannak így vele akinek megkeseríti az életét és semmilyen gyógyszer nem használ. És bánom ,hogy vártam, bármit megadnék, hogy ne legyen többet. Mondom így 18 évesen. Nem kívánom senkinek, hogy ezeket élje át.Viszont vannak nagyon szerencsések akik meg se érzik, és nem okoz semmilyen gondot csak kellemetlen. Szval ha ezek után is várod :)
2012. jan. 8. 18:58
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, hogy várod, mert úgysem tudod elkerülni, és a menstruáció annak a jele, hogy rendesen fejlődsz nemileg is.
2012. jan. 9. 07:36
 16/18 anonim ***** válasza:
Egyébként nem mindenkit visel meg. Valakinek meg sem kottyan! Ezért tartom óriási baromságnak, hogy a már menstruáló lányok azt beszélik be a kisebbeknek, hogy ez a világ legszörnyűbb dolga!
2012. jan. 9. 07:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszi!Már nem kell várnom...
2012. jan. 9. 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
Gyere föl áprilisban, és írd meg, h mit érzel :D addigra már beáll és k*rva kellemetlen lesz...
2012. jan. 9. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!