Kedd óta fel vagyok fázva. Néha jobb, néha rosszabb. Urogint szedek (ma lesz a 3. nap). Normális, ha?
Hát inkább kihúznám hétfőig. Most már sokkal jobb, infralámpáztuk is kicsit, a fürdő, a vesevédő tea, meg az algopyrin és a vesemelegítő csodákra képes :)
De persze, ha rosszabb lesz, akkor megyek.
Egyéb házi praktika esetleg?
Ügyelet!
Én karácsonykor voltam így, bevettetem mindent, egyik nap már semmi bajon nem volt, másnap reggel arra keltem, hogy majd bepisilek, piszkosul fáj mindenem és véreset pisiltek, azt ár elmondani sem tudom, hogy mennyire fájt a pisilés, a könnyeim folytak, még utána egy óra múlva is.
A hólyaghuruton csak az antibiotikum segít hatásosan, mindenféle csodaszer felesleges, mert nem öli meg a bacikat, amik megfertőztek!
Hétfőig még marha szarul lehetsz, és pár óra alatt összeszedhetsz egy szép kis vesegyulladást, egy kismedence gyulladással együtt.
Ja, és én is szedtem az algopyirnt, a doki szerint nem ártottam vele, csak épp elnyomtam a fájdalmat, így nem is igazán érezhettem, hogy romlik a helyzet.
Utolsó voltam
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!