Mandula műtétem lesz 19 éves vagyok és nagyon félek? Tapasztalatokat várok és hogy mivel lesz rosszabb vagy jobb?
altatás? vagy érzéstelenítés a jobb??
Tőlem kérdezte a doki és mondtam hogy majd altatást szeretnék....
Ismerem magam tudom hogy ugrándoznék ha éreznék valamit is, jobb lenne ha aludnék.....
Szia!
Engem tavaly nyáron műtöttek, én is most töltöttem a 19et. Altattak. Műtét előtt kaptam nyugtatót, attól bepunnyadtam, a műtétből pedig semmire nem emlékszem, mert végig aludtam, nem tudtam magamról, szóval attól nem kell félned. Utána, mikor felébredtem, nagyon furcsa érzés volt, hogy valami hiányzik a torkomból. Orrot kellett fújnom, ez szintén nagyon furcsa érzés volt. Én nagyon szerencsés voltam, egsz könnyen tudtam nyelni. Nem mondom, hogy nem fájt, de tudtam nyelni. A legrosszabb éjszakánként volt, mikor alvás közben kiszárad ugye picit a szájüreged. De megvolt adva, hogy napi maximum 4 db-ot szedhetek be a fájdalomcsillapítóból és napközben inkább átvészeltem a fájdalmat, hogy éjszakára maradjon még és úgy egész kibírható volt. Én Panadolt szedtem, nekem nagyon bevált, de biztos neked is ajánl majd valamit az orvosod. Ami még nagyon nagy fájdalomcsilalpító, az egész napos és éjjeli jegelés jégakkuval. Emelett egyél sok fagyit(kivéve csokisat-azt nem szabad). Ne izgulj, túl lehet élni :) És két hétnél tovább nem fog tartani ;)
Sajnos én dohányzom:(
köszönöm mindenkinek a bíztatást:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!