Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van egy olyan problémám, h. a...

Tóth Laura kérdése:

Van egy olyan problémám, h. a héten észrevettem a nemi szervemnél viszkető érzést, és piros is. Utána olvastam neten, mik a hüvelygomba tünetei. Helyesen cselekedtem? H. magamtól elkezdtem kezelni. Jobb ha megnézetem orvossal, nehogy rosszabb legyen?

Figyelt kérdés
Nem voltam vele tisztába,h. biztos az -e.Így még anyumnak sem szóltam.És kb. csak 2nap múlva rá vettem canesten combit.De biztosabb az,ha elmegyek vele orvoshoz?Ugye? A viszketés nagyjából elmúlt már,de a többi még nem.Ha nem si fog elmúlni,akkor elmegyek anyával orvoshoz.Vagy elég lenne ha még egy canesten kombit vennék?
2009. máj. 31. 23:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne parázz a dokitól! Ő tudni fogja mi kell rá. Minél tovább halogatod, annál nehezebb lesz kikúrálni. Amúgy tudom milyen könnyú ilyeneket összeszedni! WC ülőke, strand, műszálas fehérnemű, stb. Én is hajlamos vagyok rá sajna, úgyhogy nagyon kell vigyáznom. A kombi nekem sem jött be!
2009. máj. 31. 23:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen a válaszodat.:) Kicsit jobb így, megnyugodtam és elfogok menni majd az orvoshoz!
2009. jún. 1. 09:03
 3/3 A kérdező kommentje:
valószínűleg meg van, h. mitől lettem gombás. Barátomnak elmondtam konkrétabban a dolgot, és ő rájött, h. egyszer véletlen tesójának a törölközőjébe törölköztem és ő neki 2 éve gombás a hónajja. nem biztos, de lehet attól. de azért minden képpen elmegyek az orvoshoz, h. mit mond rá...
2009. jún. 1. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!